Visa utbildning.se som: Mobil

Besiktning i praktiken

STF Ingenjörsutbildning AB
Kort om utbildningen
2 dagar
14 600 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-05-12 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Med den här kursen har du möjlighet att under sakkunnig ledning skaffa dig praktisk erfarenhet kring besiktning av lågspänningsinstallationer. Efter genomgång av besiktningsmetodik, protokoll och hjälpmedel ägnar vi större delen av första dagen till praktisk besiktning. Under dag två analyseras besiktningsresultatet genom att vi söker stöd för våra anmärkningar i gällande regelverk. Allt sammanställs sedan i ett protokoll som vi genomensamt går igenom. Vidare utdelas ett exempel på besiktningsprotokoll innehållande vanligt förekommande anmärkningar och deras regelstöd.

  • Besiktningsmetodik
  • Checklista - risker
  • Praktisk besiktning
  • Protokoll 
  • Bedömning av anmärkningar
  •    

Vi genomför också en tvådagars teoretisk kurs kring besiktning av elinstallationer, för mer info klicka här.

Målgrupp

Du som är elkrafttekniker och som arbetar med besiktningar av elinstallationer för lågspänning. Eller är på väg att starta en besiktningsverksamhet.

Investering

14600 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Besiktning i praktiken, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kursens mål

Att du ska veta vilka krav som kan ställas på drifttagna elanläggningar. Du ska dessutom ha kännedom om besiktningens praktiska genomförande och hur en besiktning kan protokollföras och redovisas.

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
Mycket bra praktiska exempel, där man själv fick klura ut anmärkningar. Bra att vi fick med oss punkter med ”facit” där hänvisningar är med samt ett USB-minne med regler för el. Lagom stora grupper.

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning skall erbjuda marknadens bästa basutbud inom valda områden. Baserade på marknadens högt ställda krav, vår egen kompetens och våra kunders egen utveckling. Vi skall dessutom erbjuda spetskompetens till ingenjörer. Vi erbjuder kurser och seminarier, diplomutbildningar och certifieringsutbildningar. Förutom...


Läs mer om STF Ingenjörsutbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

STF Ingenjörsutbildning AB

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 45 recensioner.
Alla recensioner för arrangören