Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
3 dagar
28 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-12 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

På den här kursen får du en omfattande genomgång av de olika industriventiler som finns. Fokus ligger på typval utifrån olika driftförhållanden, materialval, installation och underhåll.

Vi går igenom val och dimensionering av ventiler utifrån funktion, livslängd, ekonomi och säkerhet. Du får även en bra genomgång av det regelverk som gäller. Kursen genomförs i samarbete med Armaturföreningen.

Kursen Industriventiler omfattar ventiler för industriella processer, kraftverk, inklusive fjärrvärme och VA. Exempel på ämnesområden som tas upp:

  • Regelverk
  • Produktorientering
  • Dimensionering
  • Branschkrav
  • Materialval
  • Tätningar
  • Ekonomi och säkerhet
  • Livslängd och energiförbrukning
  • Installation
  • Drift och underhåll

Gruppövningar dag 3 med tillämpning av kunskaper från tidigare avsnitt.

Målgrupp

Dig som är konstruktör, drift- eller underhållspersonal, konsult, inköpare eller som på annat sätt arbetar inom området.

Investering

28500 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Industriventiler, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kursens mål

Du ska få kännedom om ventiler för industriella processer, kraftverk och rörledningar inom fjärrvärme och VA. Du ska även få inblick i gällande regelverk, materialval, produktorientering och typval för olika driftförhållanden. Vidare ska du få kunskap om dimensionering av skilda ventiltyper, ventilers installation och underhåll samt val av ventiler i system.

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
Kursen kändes lagom bred med en bra mix av teori och praktik. Med praktik syftar jag på att man fick känna och klämma på många delar.

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning skall erbjuda marknadens bästa basutbud inom valda områden. Baserade på marknadens högt ställda krav, vår egen kompetens och våra kunders egen utveckling. Vi skall dessutom erbjuda spetskompetens till ingenjörer. Vi erbjuder kurser och seminarier, diplomutbildningar och certifieringsutbildningar. Förutom...


Läs mer om STF Ingenjörsutbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

STF Ingenjörsutbildning AB

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 45 recensioner.
Alla recensioner för arrangören