Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Kommunicera med olika personlighetstyper

Snacka Snyggt
Kort om utbildningen
Valfri
Nästa tillfälle: Enligt överenskommelse - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Kommunicera med olika personlighetstyper

Social kompetens ligger högt på önskelistan för både arbetsgivare och kunder men även i privatlivet. Det är alltid lika roligt att samtala med någon du ”klickar” med, men lika klurigt när det skär sig i kommunikationen. I den professionella vardagen ställs du förr eller senare inför utmaningen att samarbeta med andra som tänker och kommunicerar helt olikt från dig själv.

Utifrån Insights Discovery’s personprofiler och Jungs teorier om personligheten lär vi er hur ni kommunicerar effektivt med olika personlighetstyper; oavsett om det är kunder, kollegor eller samarbetspartners. Vi går igenom introversion och extroversion, om tänkande och kännande beslutsfattande, och ni får öva er i att känna igen de fyra kommunikationsstilarna. Utbildningen ger er en högre förståelse för varför vissa personer klickar och andra krockar, resultatet blir en högre social kompetens och förmågan att kunna ”klicka” med vem som helst.

Vi skräddarsyr gärna ett upplägg för just ert företag, och ni väljer själva plats, utformning och kurslängd (hel-, halv- eller kombinerad tvådagarskurs med andra ämnen). Vi erbjuder även kortare föreläsningar och workshops på ämnet om det är mer intressant. För att få mest ut av kursen rekommenderar vi att ni köper till personlighetsprofiler till alla som går utbildningen.

Kursinnehåll

Innehållsförslag (beroende på upplägg och önskemål)

  • Introduktion till Jungs personlighetsteori och Insights Discovery.
  • Våra fyra kommunikationsstilar – så fungerar de.
  • Skillnader mellan extroversion och introversion.
  • Hitta signalerna som berättar hur personen vill fatta beslut.
  • Anpassa kommunikationen effektivt beroende på vem du talar med.
  • Så argumenterar du med de som inte tänker som dig.
  • Vägen till ett effektivt samarbete – med alla kommunikationsstilar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kommunicera med olika personlighetstyper, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Snacka Snyggt

Bli den bästa retoriska versionen av dig själv genom Snacka Snyggts retorikkurser! Vi erbjuder både öppna kurstillfällen, och skräddarsydda upplägg för just ditt företag. Snacka Snyggt bildades 2010 av en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter tillika vinnaren av årets talare...


Läs mer om Snacka Snyggt och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Snacka Snyggt


 Visa telefonnummer
snackasnyggt.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kommunicera med olika personlighetstyper!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1465 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kommunicera med olika personlighetstyper från Snacka Snyggt, fyll i dina uppgifter:

Reportage
”Vill du prata efter f.d statsmi...
Snacka Snyggt

70 % tackar nej till ett avancemang i karriären om rollen innebär presentationer inför andra. Jag kan tycka att det är sorgligt att tacka nej baserat på rädslor. Därför har jag alltid tackat ja till saker som skrämmer mig, på gott och ont men mest på gott.

Läs mer