Visa utbildning.se som: Mobil

Konsten att hantera besvärliga personer

Kunskapsgruppen
Kort om utbildningen
1 dag
2 990 - 3 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-11-21 - Linköping
Distans, Göteborg, Linköping, Malmö, Stockholm, Västerås
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
2 990 SEK
2022-11-30

Linköping
3 990 SEK
2022-11-21

Malmö
3 990 SEK
2022-11-29

Göteborg
3 990 SEK
2022-11-30

Kursbeskrivning

TA KONTROLL ÖVER DIN EGEN FRUSTRATION I MÖTET MED BESVÄRLIGA PERSONER

Detta är endagsutbildningen för dig som vill förstå vad det är som händer i dig när en konflikt uppstår. Varför tycks vissa människor vara så besvärliga och hur kan du förhindra att bli stressad och irriterad, när kommunikationen inte är så smidig som du önskar?


Den här kursen lär dig allt om hur du kan förhålla dig till besvärliga personer och beteenden i din vardag. Genom att gå den här kursen kommer du att bli bättre på att hantera konflikter, öka din förståelse för andra människor och få massor med verktyg, aha-upplevelser och tankeställare. 


"Väldigt bra kurs med två jättebra föreläsare. I mitt jobb kommer jag ibland i kontakt med kunder där det blivit fel och då kan det bli arga tonlägen. Men på den här utbildningen fick jag tips och tricks på hur jag kan bemöta sådant."
Linda Thelander, Product Assistant, NovaSol

Målgrupp

Den här utbildningen riktar till alla som emellanåt känner irritation över att kommunikationen med medarbetare, kunder eller samarbetspartners inte fungerar. Kanske är det en särskild person du har väldigt svårt att hantera? Eller rent av flera stycken? 

Kursinnehåll

På kursen får du bland annat lära dig: 

  • Öka din egen förståelse för andra personlighetstyper och konflikter som uppstår
  • Hur du tar kontroll över situationer med frustration, missförstånd och rivalitet
  • Strategier som hjälper dig i mötet med besvärliga individer
  • Hur du själv kan bidra till en bättre samarbetskultur på jobbet
  • Praktiska exempel på effektiv och smart kommunikation utan missförstånd

Upplägg

I kursavgiften ingår frukostfralla, lunch, eftermiddagsfika och dokumentation.

Kursledare

Magnus HedbergMagnus Hedberg är för de flesta kanske mest känd som programledare för TV3:s ”Lyxfällan” men under drygt ett decennium varit en mycket uppskattad och anlitad kursledare och föreläsare.

Magnus besitter den unika förmågan att fängsla sina åhörare genom såväl träffsäker humor som ytterst tänkvärd och effektgivande kunskap.Mia Börjesson

Mia Börjesson är socionom med vidareutbildning i samtalsmetodik, motivation och krissamtal. Hon har också varit handledare inom psykosocialt arbete i kommunal verksamhet under 20 år.

Mia arbetar numera som professionell coach och utbildare sedan många år tillbaka. Mia är en fantastisk föreläsare som inte lämnar någon oberörd!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Konsten att hantera besvärliga personer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 624 recensioner.

Emelie
Utbildningen var bra och rolig i kombination med spännande. Inrikad mycket på hur olika typer av personligheter fungerar, och delvis hur du ska hantera dessa typer av personer. Det som blir lite negativt i så stor grupp är att hur du ska hantera personer/situationer är så olika beroende på vilken situation ni stöter på problem i.
Johanna
intressant, informativ och trevlig. (Med det menar jag att det var en skön stämning, inte alls stelt och tråkigt, mycket Fredriks? förtjänst). Mycket av detta har jag hört förut men det är verkligen så att man behöver påminnas om och om igen för att lyckas ta till sig alla tekniker för att lyckas med kommunikationen med sina medarbetare. Mycket ...
Visa mer
Cathrine
Fantastiskt bra och på ett roligt sätt

Kunskapsgruppen

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att...


Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgruppen

Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 624 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3787 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Konsten att hantera besvärliga personer från Kunskapsgruppen, fyll i dina uppgifter: