Visa utbildning.se som: Mobil

Konsten att hantera besvärliga personer

Kunskapsgruppen
Kort om utbildningen
1 dag
3 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-25 - Västerås
Göteborg, Linköping, Malmö, Stockholm, Umeå, Uppsala - Visa alla  
Öppen utbildning
Kommande starter
Västerås
2019-11-25  
3 990 SEK
Linköping
2019-11-26  
3 990 SEK
Göteborg
2019-11-27  
3 990 SEK
2020-05-08  
3 990 SEK

Kursbeskrivning

Ta kontroll över din egen frustration i mötet med besvärliga personer 

Detta är endagsutbildningen för dig som vill förstå vad det är som händer i dig när en konflikt uppstår. Varför tycks vissa människor vara så besvärliga och hur kan du förhindra att bli stressad och irriterad, när kommunikationen inte är så smidig som du önskar?

Kurs med två av Sveriges främsta experter

Den här kursen lär dig allt om hur du kan förhålla dig till besvärliga personer och beteenden i din vardag. Genom att gå den här kursen kommer du att bli bättre på att hantera konflikter, öka din förståelse för andra människor och få massor med verktyg, aha-upplevelser och tankeställare. 


"Väldigt bra kurs med två jättebra föreläsare. I mitt jobb kommer jag ibland i kontakt med kunder där det blivit fel och då kan det bli arga tonlägen. Men på den här utbildningen fick jag tips och tricks på hur jag kan bemöta sådant."
Linda Thelander, Product Assistant, NovaSol

Målgrupp

Den här utbildningen riktar till alla som emellanåt känner irritation över att kommunikationen med medarbetare, kunder eller samarbetspartners inte fungerar. Kanske är det en särskild person du har väldigt svårt att hantera? Eller rent av flera stycken? 

Kursinnehåll

På kursen får du bland annat lära dig: 

  • Öka din egen förståelse för andra personlighetstyper och konflikter som uppstår
  • Hur du tar kontroll över situationer med frustration, missförstånd och rivalitet
  • Strategier som hjälper dig i mötet med besvärliga individer
  • Hur du själv kan bidra till en bättre samarbetskultur på jobbet
  • Praktiska exempel på effektiv och smart kommunikation utan missförstånd

Video

Upplägg

I kursavgiften ingår frukost, lunch, eftermiddagsfika och dokumentation.

Kursledare

Magnus HedbergMagnus Hedberg är för de flesta kanske mest känd som programledare för TV3:s ”Lyxfällan” men under drygt ett decennium varit en mycket uppskattad och anlitad kursledare och föreläsare. Magnus besitter den unika förmågan att fängsla sina åhörare genom såväl träffsäker humor som ytterst tänkvärd och effektgivande kunskap.

Kursdeltagare och publik som varit på Magnus utbildningar vittnar om enkla och tydliga verktyg som gör nytta direkt . Magnus är idag en av Sveriges mest bokade och eftertraktade föreläsare. Boka din plats så kommer du att förstå varför! 

Lars LarssonLars Larsson visar hur vi samspelar med varandra och vad det gör som skapar det där klicket mellan människor. Eller tvärtom. Hur konflikter föds och göds. Lars arbetar inom ett brett område kring frågor om kommunikation, svåra samtal och effektiva möten. Han har sedan början av 90-talet hjälpt framgång åt otroligt många människor, de människor som utgör företag och organisationer.

Lars är en glimrande föreläsare och en skicklig utbildare. Han har kul. Och deltagarna också. Kan man få deltagarna att le, kan man få dem att lyssna. Och det är början till förändring.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Konsten att hantera besvärliga personer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kursdeltagare
(5)
Strålande
Kursdeltagare
(4)
Lättsam
Kursdeltagare
(4)
lärorik o inspirerande

Kunskapsgruppen

Kunskapsgruppen

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att...


Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgruppen

Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,4)
Baseras på 538 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 2456 recensioner.
Alla recensioner för arrangören