Grafisk facilitering: Kommunicera mer effektivt med bilder

Buro BRAND Visual Thinking, Distans (+1 orter)
Längd
4 timmar
Pris
4 471 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 juni, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Språk
Engelska
Längd
4 timmar
Pris
4 471 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 juni, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Språk
Engelska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Grafisk facilitering

Kommunicera ännu effektivare med bilder

I utbildningen kommer du arbeta med att bygga en visuell berättelse. Vi fokuserar på rätt visuell hierarki och sidstruktur, och vi tittar på rätt balans och layout av din berättelse. Gör intryck med rätt representation av ditt meddelande på papper, flipchart eller whiteboard.

I utbildningen för Visuell Kommunikation utvecklar du mer kreativt mod att omvandla talat och skrivet språk till "visuella protokoll", "infografik" eller helt enkelt "visuella sammanfattningar på ett möte". I denna utbildning kommer du också lära dig att visualisera kärnan i ditt meddelande snabbt och effektivt med dina egna färdigheter och material. På så sätt förmedlar du din berättelse tydligt, kreativt och unikt till dina kunder, kollegor eller anställda.

Detta är en fördjupning av Grafisk faciliteringsutbildningen.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

13 juni, 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Engelska

Enligt överenskommelse

 • Företagsanpassad utbildning
 • Sverige
 • Engelska

Målgrupp

För alla som arbetar projektorienterat, i grupper, inom försäljning eller HR, chefer, marknadsförare och kommunikationsspecialister. Grafisk facilitering del 1 är en obligatorisk förkunskap. 

Kursinnehåll

Utbildningen varar en halv dag (4 timmar) och kan följas antingen på förmiddagen eller på eftermiddagen. Följande ämnen behandlas under utbildningen:

 • Introduktion & material

 • Visuell artikulation och hierarki

 • Behållare, kopplingselement och typografi

 • Visuella övningar

 • Sammanfattning av grundläggande ikoner

 • Struktur & layout

 • Avslutande övning och presentation

Upplägg

Virtuellt möte under 4 timmar med korta pauser.

Investering

Priset är €395,- (exkl MOMS 21%)

Kursledare

Kursledare: vår grundare Willemien Brand och hennes betrodda tränare. Som student var Willemien den bästa i sin klass, som industridesigner vann hon många utmärkelser, som målare var hon mycket efterfrågad men hennes verkliga passion uppfylldes genom att grunda sitt företag under sitt eget namn: Buro BRAND.

Buro BRAND erbjuder kommunikation i hela dess bredd för alla stora organisationer som behöver tydlig, påverkande och energiskapande kommunikation. Buro BRAND använder inte bara sina grafiska och designfärdigheter för att skapa högeffektiv kommunikation för sina kunder, Buro BRAND erbjuder också träning i affärsteckning och alla avancerade utbildningar för att lära klienter hur de personligen kan utveckla sina kommunikationsfärdigheter. Dessutom erbjuder Buro BRAND workshops för strategiutveckling, men även för visioner, uppdrag, årsplaner, kultur och andra organisatoriska behov.

Samtidigt arbetar Willemien BRAND med ett stort team av talanger som kompletterar henne, men det vore mer ärligt att säga att de överträffar henne på många områden. Och det är i sin tur för att Willemien vill arbeta endast med de allra bästa, med målet att vara absolut bäst.

Examen, diplom m.m.

Via mejl ett certifikat utan namn. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Grafisk facilitering: Kommunicera mer effektivt med bilder, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Buro BRAND Visual Thinking
Binckhorstlaan 36
2516 BE The Hague

Påverka med visuellt tänkande!

Uppmuntra människor att uppnå snabbare och bättre resultat med Business Drawing. Berätta din komplexa historia med en PraatPlaat. Koppla samman människor med Visuella Sessioner. Förmedla ditt meddelande genom animationer. Under ett möte eller en kreativ brainstorming kan du rita live...

Läs mer om Buro BRAND Visual Thinking och visa alla utbildningar.

Highlights