Byggprojektledning | Online

SIFU, Distans
Längd
Valfritt
Pris
4 500 SEK exkl. moms
Längd
Valfritt
Pris
4 500 SEK exkl. moms
Från 4 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Dagens verksamheter ställer stora kunskaps- och kompetenskrav på byggprojektledarna. Det gäller såväl tekniskt som i ekonomiskt och juridiskt avseende. Den här kursen ger dig grundläggande förutsättningar för att leda en projektorganisation med avseende på målstyrning, projekthandläggning, upphandling, samt kontroll- och kvalitetsarbete. Du kommer arbeta med praktiska uppgifter där du får öva på arbetsmomenten.

Kursen motsvarar en tvådagars utbildning i klassrum. Genom att arbeta med ett effektivt format har vi lyckats skapa en kurs som ger dig samma innehåll som klassrumskursen men tar cirka 1 dag att genomföra. Allt innehåll i kurserna finns i form av filmer, ljud, texter och uppgifter och du har tillgång till innehållet via en egen kursportal online.

Boka och starta kursen direkt!

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 395:- per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Byggprojektledning | Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 12 recensioner
Skriv en recension
4/5
Kursdeltagare
05 jan 2022

Tydlighet i kursens olika delar. Föreläsningen som hölls via video var trevligt inslag i utbildningen.

5/5
Safir, deltog på distans
13 sep 2021

I min roll som projektledare idag kan jag ofta känna att det är spretigt och inte så tydligt med vad som ingår i mina arbetsuppgifter och inte. Av kursen förväntade jag mig få e...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare på distans
13 sep 2021

Superbra och givande kurs. Båda föreläsarna får max betyg.

SIFU
Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...

Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Highlights