Visa utbildning.se som: Mobil

Projekteringsledning

Byggakademin
Kort om utbildningen
2 dagar
9 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-23 08:30 - Stockholm
Göteborg, Linköping, Stockholm, Uppsala
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-10-23 08:30  
9 800 SEK
2020-04-28 08:30  
9 800 SEK
Göteborg
2019-11-21 08:30  
9 800 SEK
2020-03-11 08:30  
9 800 SEK
Linköping
2020-04-14 08:30  
9 800 SEK

Kursbeskrivning

Projekteringsledning

Kursen Projekteringsledning syftar till att stärka dig i rollen som projekteringsledare i bygg- och anläggningsprojekt. Vi kommer att diskutera byggprocessen och ledarrollen och vikten av struktur för att leverera rätt produkt till rätt kvalitet i rätt tid. Under projekteringsfasen har vi störst chans att påverka byggnadens form och funktion och som projekteringsledare har du stor påverkan på det slutgiltiga resultatet. Efter avslutad kurs ska du ha fått utökad insikt om hela bygg- och framförallt projekteringsprocessen, din roll och ditt ansvar, hur du ska styra upp arbetet och också många praktiska tips. 

Kursen omfattar två dagar.

Målgrupp

Kursen Projekteringsledning vänder sig till dig som har ansvaret att leda projekteringsarbetet i byggprojekt och till dig som är, eller kommer att bli, ansvarig för projekteringsledning inom fastighetsbolag, entreprenadbolag eller projektledande konsulter.

Kursinnehåll

  • Byggprocessen och ansvar
  • Omfattning och förutsättningar
  • Roller och specifikt projekteringsledarens roll (ledarskap)
  • Tidsplanering
  • Ekonomi
  • Kommunikation
  • Riskhantering
  • Kvalitet och miljö
  • Arbetsmiljö

Investering

Kurslitteratur, lunch och fika ingår i priset.

Mat & logi

På Byggakademin serverar vi färska smörgåsar och nybryggt kaffe på förmiddagen. Vid kurs i Saltsjöbaden äter vi god vällagad lunch intill kurslokalen. Till eftermiddagsfika bjuder vi på söta, hembakade bakverk.

Kurserna på annan ort hålls alltid i ljusa och centralt belägna kurslokaler. Vällagad lunch och gott fika bjuds alltid på för- och eftermiddagen. Besked om adress till kurslokaler ges i god tid innan kursstart.

Kontakta oss om du har någon födoämnesallergi och behöver beställa specialkost. 

Önskar du bo på hotell i Saltsjöbaden rekommenderar vi Grand Hotell i Saltsjöbaden där vi har 10% rabatt för alla kursdeltagare, meddela hotellet vid bokning. På andra orter där vi håller kurs rekommenderar vi boende på konferensstället där kursen hålls. Se bekräftelse eller kallelse för exakt information om plats.

Erbjudande

Boka 4 betala för 3

Vid anmälan av 4 deltagare till samma kurstillfälle bjuder vi på en kursavgift. Erbjudandet gäller upp till 8 personer. Konferenspaket, eventuell kurslitteratur och tentamen tillkommer för den 4:e och 8:e deltagaren. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter. Ring oss så hjälper vi dig boka med rabatt!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Projekteringsledning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Byggakademin

Byggakademin

Vi utbildar alla i byggbranschen. Vår mission är att vara det bästa utbildningsföretaget för byggbranschen. För oss innebär det att vi har kunniga, inspirerande föreläsare som är väl förankrade i byggbranschen, är goda pedagoger och som älskar att lära ut...


Läs mer om Byggakademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Byggakademin

Vikingavägen 17c
133 33 Saltsjöbaden

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Projekteringsledning!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 1017 recensioner.
Alla recensioner för arrangören