Visa utbildning.se som: Mobil

Diplomerad kommunikatör

Sensus studieförbund
Kort om utbildningen
80 timmar
34 900 - 349 000 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2019-05-08 - Malmö
Göteborg, Jönköping, Kalmar, Linköping, Malmö, Stockholm - Visa alla  
Öppen utbildning
Kommande starter
Malmö
2019-05-08  
34 900 SEK
Jönköping
2019-05-14  
34 900 SEK
Kalmar
2019-05-14  
34 900 SEK

Kursbeskrivning

För att fungera framgångsrikt i rollen som informatör behöver du ha både strategiska och praktiska kunskaper om information och hur man kommunicerar. 

Utbildningen Diplomerad Informatör är en grundläggande informatörsutbildning. Du får förståelse för kommunikationsprocessens olika delar och din egen roll som informatör samt kunskaper som gör att du kan bedriva ett medvetet och strategiskt kommunikationsarbete.

Målet med utbildningen är att ge kunskap som gör att du kan planera, genomföra och ansvara för intern och extern kommunikation, skriva intresseväckande, korrekt och läsvänligt, behärska grunderna i de grafiska dataprogrammen, producera enklare informationsmaterial, stärka din organisations webbnärvaro samt kommunicera och interagera i sociala medier på ett medvetet sätt.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med eller har tidigare erfarenhet av arbete med information och kommunikation och som behöver bredda dina teoretiska och praktiska kunskaper.

Du bör ha grundläggande datorvana och tillgång till dator och Adobes grafiska program InDesign, Photshop och Illustrator.

Investering

33 000 kr exkl. kurslitteratur.

Examen, diplom m.m.

För att erhålla slutbetyg och diplom krävs minst 70 procents närvaro samt godkänt betyg i alla tentamina.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad kommunikatör, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Julia Benjamison, Informatör, Uppsala universitet
(5)
Fantastiskt bra utbildning för mig som dagligen jobbar med information och kommunikation. Jag har fått lära mig så mycket nytt och blivit både inspirerad och motiverad till att utföra mitt arbete på bästa möjliga sätt. Vi var en bra grupp där alla var väldigt öppna och gärna delade med sig av egna erfarenheter. Vilket var toppen eftersom att vi ...
Visa mer

Sensus studieförbund

Sensus studieförbund

Sensus studieförbund skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas. Det gör vi tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetsparter och deltagare. Vi lyfter fram relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor. Allt vi gör är folkbildning. Bred verksamhet med individen i...


Läs mer om Sensus studieförbund och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Sensus studieförbund

Klara södra kyrkogata 1
101 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Diplomerad kommunikatör
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 20 recensioner
Alla recensioner för arrangören