Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Påhlmans Handelsinstitut

Snittbetyg: 4

Baseras på 30 recensioner.

Ylva
(5)
Jag är jättenöjd med mitt val av utbildning inom lönehantering. vissa delar var intensiva och mycket material att läsa som Arbetsrätten men kul. Lärarna var superbra och lärde ut på ett roligt sätt. Ett stort plus för företagspraktiken efter teoriveckorna och att man fick hjälp av Eva att fila på sitt CV och gå på intervjuer under studietiden....
Visa mer
J
(3)
Jag gick kursen Löneassistent med Löneengelska (ny kurs går ej att välja bland alternativen) hösten 2015. I grund och botten en alldeles för intensiv kurs med för få timmar. Enligt beskrivningen av kursen ska man "kunna hantera ett företags löneadministration och sköta hela lönehanteringaprocessen" Detta är extremt missvisande då kursen mer inri...
Visa mer
Est-Elle
(4)
Jag som total nybörjare upplevde kursen lite för intensiv. Ekonomi-biten förblev oklar för mig dock var löneadministration rätt spännande. Praktiken bevisade att jag behöver mera kunskap i yrket, känner mig fortfarande osäker.
Mats
(4)
Anette Pettersson
(4)
Ylva Ingeldal
(4)
Praktiktiden blev totalt fel då kontaktpersonen på företaget inte hade förmågan att lyssna och vara strukturerad. Det är jag besviken på. Jag orkade bara stanna där i 4 dagar tyvärr. Med önskan om en trevlig sommar! PS: Jag har fått jobb nu :)
Anna Andersson
(4)
XX
(5)
Annelie
(4)
ipb
(4)
Lite större lokaler med flera toaletter vore att önska. Billigare fortsättningskurser för oss som redan gått kurs 1 vore också att önska. Har hört av mina kurskamrater att praktikplatsen som Påhlmans anordnade funkade inte så bra för dem. Annars rekommenderar jag mer än gärna Påhlmans och själva kursen.
Raija Norrby
(4)
Jätte bra kurs.
Najla Ben Hassine
(5)
Birgitta
(2)
Dåliga lokaler och litteratur. Mycket bra lärare
Marie
(4)
Anna Hansson
(4)
Bahra Bajramovic
(5)
Jag är väldigt nöjd med utbildningen, personalen och upplägget av kursen.
Carita Westman
(4)
Sofie
(4)
DB
(5)
Superbra lärare Hasse och Tiina :)
Ann Louise
(5)
Mycket bra kurs! Humoristisk lärare som får en att förstå dubbel bokföring på ett enkelt sätt med praktiska exempel ur verkligheten.
Hélène Söderbom
(4)
Kursen var i princip väldigt bra, men förmodligen mer effektiv om den varit mindre komprimerad. Många av oss har/hade ju inte alls någon erfarenhet av just detta och det är mycket att ta in och sedan försöka omsätta i praktik.
Maria Holmgren
(4)
Ann är en fantastisk duktig person med gedigen kompetens och kunskap inom området. Kurslitteraturen upplevde jag stundtals som för enkel. Lokalerna varma. Annars toppen
Berit Lindgren
(4)
Det är svårt att få arbete utan erfarenhet, därför skulle det vara viktigt att få hjälp med praktik några veckor.
Astrid
(5)
Mycket bra! Enda negativa var att vi fick en timme mindre i tentatid än utlovat. Blev nog något missförstånd med killen som var tentavakt, men kan vara bra att tänka på framöver.
Kst
(4)
Inspirerande lärare med stor erfarenhet o kunskap.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!