Visa utbildning.se som: Mobil
Sök utbildning
Sök arrangör
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Sök utbildning
Sök arrangör
Populära ämnen
Teknik
Ledarskap
Vård
Ekonomi
Arbetsmiljö
Distans
Rikstäckande
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Recensioner av Påhlmans Handelsinstitut

Snittbetyg: 4

Baseras på 30 recensioner.

Ylva
Jag är jättenöjd med mitt val av utbildning inom lönehantering. vissa delar var intensiva och mycket material att läsa som Arbetsrätten men kul. Lärarna var superbra och lärde ut på ett roligt sätt. Ett stort plus för företagspraktiken efter teoriveckorna och att man fick hjälp av Eva att fila på sitt CV och gå på intervjuer under studietiden....
Visa mer
J
Jag gick kursen Löneassistent med Löneengelska (ny kurs går ej att välja bland alternativen) hösten 2015. I grund och botten en alldeles för intensiv kurs med för få timmar. Enligt beskrivningen av kursen ska man "kunna hantera ett företags löneadministration och sköta hela lönehanteringaprocessen" Detta är extremt missvisande då kursen mer inri...
Visa mer
Est-Elle
Jag som total nybörjare upplevde kursen lite för intensiv. Ekonomi-biten förblev oklar för mig dock var löneadministration rätt spännande. Praktiken bevisade att jag behöver mera kunskap i yrket, känner mig fortfarande osäker.
Ylva Ingeldal
Praktiktiden blev totalt fel då kontaktpersonen på företaget inte hade förmågan att lyssna och vara strukturerad. Det är jag besviken på. Jag orkade bara stanna där i 4 dagar tyvärr. Med önskan om en trevlig sommar! PS: Jag har fått jobb nu :)
ipb
Lite större lokaler med flera toaletter vore att önska. Billigare fortsättningskurser för oss som redan gått kurs 1 vore också att önska. Har hört av mina kurskamrater att praktikplatsen som Påhlmans anordnade funkade inte så bra för dem. Annars rekommenderar jag mer än gärna Påhlmans och själva kursen.
Raija Norrby
Birgitta
Dåliga lokaler och litteratur. Mycket bra lärare
Bahra Bajramovic
Jag är väldigt nöjd med utbildningen, personalen och upplägget av kursen.
DB
Ann Louise
Mycket bra kurs! Humoristisk lärare som får en att förstå dubbel bokföring på ett enkelt sätt med praktiska exempel ur verkligheten.
Hélène Söderbom
Kursen var i princip väldigt bra, men förmodligen mer effektiv om den varit mindre komprimerad. Många av oss har/hade ju inte alls någon erfarenhet av just detta och det är mycket att ta in och sedan försöka omsätta i praktik.
Maria Holmgren
Ann är en fantastisk duktig person med gedigen kompetens och kunskap inom området. Kurslitteraturen upplevde jag stundtals som för enkel. Lokalerna varma. Annars toppen
Berit Lindgren
Det är svårt att få arbete utan erfarenhet, därför skulle det vara viktigt att få hjälp med praktik några veckor.
Astrid
Mycket bra! Enda negativa var att vi fick en timme mindre i tentatid än utlovat. Blev nog något missförstånd med killen som var tentavakt, men kan vara bra att tänka på framöver.
Kst
Inspirerande lärare med stor erfarenhet o kunskap.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!