Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Öppet till 26 januari 23.59

Grundkurs i FSC® CoC & PEFC™ CoC

Öbergs Miljö & kvalitetskonsult
Kort om utbildningen
1 dag
6 750 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-03-16 08:30 - Distans
Onlineutbildning
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

kurs i fsc, pedc

Få bättre insyn i spårbarhetscertifiering

Målet är att deltagarna efter utbildningen har god förståelse av spårbarhetscertifiering enligt FSC® och PEFC™. Detta ger er möjlighet till att utveckla er verksamhet och kunna leverera spårbarhetscertifierade produkter. 

Utbildningen riktar sig till alla medarbetare som berörs FSC®/PEFC™ t ex personal inom sälj, inköp, produktion och ekonomi samt till FSC/PEFC-samordnare. 

Vi utgår från kraven i Chain of Custody standarderna och de delar som rör ursprung från leverantörer med möjlighet att leverera FSC Controlled Wood och PEFC Controlled Sources. Utbildningen belyser även förändringarna i de nya PEFC-standarderna.

Exempel på områden som utbildningen omfattar.

  • Omfattning för företagets certifikat t ex fysiska platser, produkter, råvaror.
  • Metod för spårbarhet kredit, procent eller transfer/fysisk särhållning.
  • Kartläggning av vilket/vilka system som ni arbetar i och som kopplas till ledningssystemet
  • Spårbarhetsprocessen för verksamheten inkl. inköp och leverantörer.
  • Produktion och metodbeskrivning samt sammanställning av volymer
  • Kontroll av kritiska delar i spårbarhetsprocessen t ex leverantörskontroll, mottagning, försäljning, märkning och varumärkesanvändning, redovisning och beräkningar.

I priset ingår även att varje företag efter genomförande utbildning, dock tidigast dagen efter, får möjlighet till en timmes individuell frågestund tillsammans med utbildningsledaren. Under frågestund har deltagarna möjlighet att reda ut ev frågor som kan vara svårt att lyfta under själva webbutbildningen. Syftet är också att säkerställa att begrepp och förståelse efter genomförd utbildning är hög så att fortsatt arbete kan genomföras på ett korrekt sätt.

Alla våra utbildare arbetar även som konsulter samt genomför interna revisioner och blandar därför teori med exempel från verkligheten.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som ska vara eller är verksamhetens FSC®/PEFC™ ansvarig och andra nyckelpersoner i verksamheten som berörs av kraven i olika delar av spårbarhetsprocessen hos er.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundkurs i FSC® CoC & PEFC™ CoC, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Öbergs Miljö & kvalitetskonsult

Öbergs Miljö- & kvalitetskonsult AB erbjuder både grund- och fördjupningskurser i ämnen som ISO 9001, ISO 14001 samt FSC® och PEFC™. Alla våra utbildare arbetar även som konsulter vilket medför att kurserna alltid är utformade för att ge dig som kursdeltagare...


Läs mer om Öbergs Miljö & kvalitetskonsult och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Öbergs Miljö & kvalitetskonsult

Västra Hamngatan 7A
41117 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grundkurs i FSC® CoC & PEFC™ CoC!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundkurs i FSC® CoC & PEFC™ CoC från Öbergs Miljö & kvalitetskonsult, fyll i dina uppgifter: