Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Utbildning för Styrelsesekreterare (Sveriges Bolagsjurister)

Michaël Berglund - Styrelseutbildningar
Kort om utbildningen
1 dag
4 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-12 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Distans, Rikstäckande, Stockholm

Kursbeskrivning

Utbildning för Styrelsesekreterare (Sveriges Bolagsjurister)

Vi är glada över att ha ingått ett strategiskt samarbete med Sveriges Bolagsjurister. Genom detta samarbete arrangerar vi en utbildning för styrelsesekreterare. Styrelsesekreterarposten ingår ofta, och borde ingå, i en bolagsjurists arbetsbeskrivning. Kursledare är bl a. Carl Svernlöv (Baker & McKenzie), Lisa Lagerwall (SWECO AB), Charlotta Grähs (Trelleborg AB) och Svante Forsberg (Deloitte). På tidigare kurser har bl a Katarina Bonde, Meg Tivéus, Dag Klackenberg och Michaël Berglund gästföreläst på kursen.

Vi är fast förvissade om att denna utbildning kommer utveckla bolagsjuristrollen och bidra till medlemmarnas ökade attraktivitet inför framtida styrelseposter.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla föreningens medlemmar oaktat om de redan är styrelsesekreterare eller inte. Kursen är en heldagskurs.

Investering

Kursavgift: 4 400 kr ex moms

Kursledare

Carl Svernlöv, advokat på Baker & McKenzie och adj.professor i associationsrätt vid Uppsala universitet. Han har skrivit 12 böcker, inklusive den ledande kommentaren till Svensk kod för bolagsstyrning. Carl har själv mångårig erfarenhet från styrelsearbete, framför allt i ekonomiska föreningar men även som styrelsesekreterare i aktiebolag.

Plats

IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, 114 46 Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utbildning för Styrelsesekreterare (Sveriges Bolagsjurister), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Michaël Berglund - Styrelseutbildningar

Michaël Berglund - StyrelseutbildningarMichaël Berglund Board Value erbjuder diplomutbildningar för företagsledning, styrelseledamöter och styrelseordförande samt skräddarsydda styrelseutbildningar för bolag och organisationer. Vi har flera utbildningar med olika inriktning som bygger på en väl avvägd blandning fakta och praktikfall, inspirerande gästföreläsare och givande diskussioner. Tidigare kursdeltagare har...


Läs mer om Michaël Berglund - Styrelseutbildningar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Michaël Berglund - Styrelseutbildningar

Strandvägen 5B
11451 Stockholm

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Utbildning för Styrelsesekreterare (Sveriges Bolagsjurister) från Michaël Berglund - Styrelseutbildningar, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Utbildning för Styrelsesekreterare (Sveriges Bolagsjurister)!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 34 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar