Effektiv prospektering – kurs online

Längd
Workshop online: 4 halvdagar
Pris
10 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 november, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
Workshop online: 4 halvdagar
Pris
10 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 november, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Från 10 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Effektiv prospektering – kurs online

Är du säljare och vill maximera dina affärsmöjligheter? Vår prospekteringsutbildning är skräddarsydd för att ge dig de nödvändiga fördelarna och kunskaperna för att öppna upp nya affärsmöjligheter på ett effektivt sätt och öka din försäljning.

Det här är en utbildning för dig som alltid trott att prospektering är det tråkigaste som finns i ditt jobb som säljare. Men, tro det eller ej, det finns sätt att jobba med prospektering som gör det både mer underhållande och effektivt! Efter den här online-utbildningen i prospektering kommer du aldrig jobba med försäljning på samma sätt igen.

Genom kreativa strategier och innovativa tillvägagångssätt kan prospektering bli en spännande och givande del av säljprocessen. Använder du dessutom moderna verktyg och tekniker, såsom sociala medier, datadriven analys och automatisering, kan du öka din effektivitet och nå ut till en större och mer kvalificerad målgrupp.

Utbildningen är lärarledd och genomförs på distans.

Onlinekurs i effektiv prospektering

Genom att se prospektering som en möjlighet att skapa nya relationer och lösa problem för potentiella kunder, istället för en tråkig plikt, kan du som säljare både öka både din motivation och framgång.

Med rätt inställning och strategi kan prospektering bli en spännande och belönande del av säljprocessen, där möjligheterna är oändliga!

Så, anmäl dig till vår prospekteringsutbildning där vi inte bara kommer lära dig hur du öppnar dörrar, för nya affärsmöjligheter utan också rustar dig med verktyg för att stärka din uthållighet och bevara din motivation!

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

13 november, 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans

Kontakta oss!

 • Företagsanpassad utbildning
 • Distans

Utbildningens innehåll

Det här kommer du att lära dig

 • Vad är prospektering och varför är det viktigt för säljare?
 • Hur påverkar attityden framgången i prospekteringsprocessen?
 • Hur utvecklar och upprätthåller man motivationen under prospektering?
 • Att sätta mål för prospekteringsaktiviteter: hur gör man det?
 • Skapa en välstrukturerad prospekteringsprocess: vad krävs?
 • Effektiv användning av telefon och e-post som verktyg för prospektering.
 • Bästa tillvägagångssättet för prospektering under fysiska möten, som evenemang.
 • Att stärka uthålligheten, eller ”GRIT”, i prospekteringsarbetet.

Målgrupp

Denna säljutbildning är skräddarsydd för dig som vill utvecklas inom prospektering och arbetar som innesäljare, utesäljare eller account manager gentemot företag. Oavsett om du befinner dig i telefonens värld, möter kunder personligen eller hanterar långsiktiga relationer, så kommer denna kurs stödja och stärka dina säljfärdigheter.

Upplägg

Så här går utbildningen till

Utbildningen innefattar en mångfald av interaktiva moment. Vi varvar korta teoripass med diskussioner, erfarenhetsutbyte, egen reflektion, praktikfall och grupparbeten.

Genom att skapa en dynamisk och engagerande lärmiljö online strävar vi efter att du ska kunna tillämpa dina nya kunskaper och färdigheter i realtid, och samtidigt dra nytta av insikter och perspektiv från både dina meddeltagare och våra experter på ett sätt som gör skillnad i ditt säljjobb.

Hur fungerar det att gå kurs online?

Kursen genomförs online vilket betyder att du träffar kursledaren och de andra kursdeltagarna genom till exempel Teams. Detta gör att du får en interaktiv och engagerande inlärningsmiljö där du och de andra deltagarna kan delta från var som helst i världen.

Genom att interagera med kursledaren och andra deltagare i realtid får du direkt feedback, kan ställa frågor och delta i meningsfulla diskussioner.

Genom att ta del av kursen online får du en mer flexibel och anpassningsbar inlärningsupplevelse som passar bra för dig som vill få mer tid för annat, då du slipper restid.

Vill du hellre träffas fysiskt går samma utbildning på plats i Stockholm.

Tidsåtgång

Online workshop: 4 halvdagar
Diplomering

Investering

10900 kr (+ moms)

Kursledare

Anders Karlström

Kursledare Anders har en gedigen erfarenhet inom försäljning och har jobbat med att skapa värde för sina kunder på många olika sätt. Han delar gärna med sig av praktiska övningar, tips och verktyg under kursen. Anders besvarar alla dina frågor och funderingar.

Examen, diplom m.m.

Diplomering

Efter avslutad utbildning premieras du med ett diplom från Mercuri International Business School. Detta diplom är inte bara ett bevis på ditt deltagande i kursen utan också en symbol för din strävan efter kontinuerlig inlärning och professionell utveckling.

Det representerar det arbete och engagemang du har lagt ner för att förbättra dina färdigheter och kunskaper inom försäljning. Dessutom fungerar diplomet som ett kvalitetsstämpel och kan öka din trovärdighet och konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Genom att ha ett diplom från Mercuri International Business School kan du också visa potentiella arbetsgivare och kunder att du har genomgått en högkvalitativ och erkänd utbildning inom försäljning. Det kan öppna dörrar för nya karriärmöjligheter och öka dina chanser att nå framgång i din yrkeskarriär.

Lägg gärna ut diplomet på LinkedIn för att visa upp dina nyvunna färdigheter!

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Effektiv prospektering – kurs online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Mercuri International Sverige AB
Gustav III:s Boulevard 42
169 03 Solna

Mercuri International Buisness School

Hos oss hittar du utbildningar på alla nivåer som ger motivation, kunskaper, vanor och verktyg för att du ska bli framgångsrik inom försäljning, förhandling och ledarskap. Våra konsulter har både lång erfarenhet och specialistkompetens och leder utbildningar där vi blandar...

Läs mer om Mercuri International Sverige AB och visa alla utbildningar.

Highlights