Visa utbildning.se som: Mobil

Motorsågsutbildning A+B

LAVI gruppen
Kort om utbildningen
2 dagar
4 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpande kursstarter - Örebro
Göteborg, Stockholm, Örebro
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
Företagsanpassad  
Stockholm
Företagsanpassad  
Örebro
Löpande kursstarter  
4 900 SEK

Kursbeskrivning

Motorsågskörkort A+B

Den här utbildningen kombinerar både A och B-nivån. Du får lära dig mer om hur du använder motorsåg vid vanliga sågarbeten som exempelvis vedkapning och sågning i samband med byggarbeten (A-nivån). Du får även kunskaper och färdigheter för att på ett säkert sätt använda en motorsåg vid normalt skogsarbete som exempelvis trädfällning, kvistning och kapning (B-nivån).

Efter genomförd utbildning samt godkänt resultat i både teoretiskt och praktiskt prov erhåller du ett Motorsågskörkort A och B. 

Målgrupp

Våra certifierande motorsågutbildningar vänder sig till dig som har gedigen erfarenhet av arbete med motorsåg samt arbetar inom ett yrkesområde som kräver certifikat på motorsåg.

Upplägg

Våra motorsågsutbildningar består av både teoretiska- och praktiska moment. Den teoretiska delen kan ske i större grupp men på de praktiska momenten utbildar vi maximalt 6 deltagare vid varje utbildningstillfälle. Behöver ditt företag utbilda fler än 6 personer kan alltså teorin göras gemensamt medan utbildningens praktiska del sker på olika utbildningsdagar.

Vi levererar utbildningar för certifikat mot Motorsågskörkort A, Motrorsågskörkort A+B samt för Motorsågskörkort C. Vi erbjuder även paketutbildningen A+B+C.

Tid & plats

Utbildningens teoretiska del genomförs i LAVI gruppen AB:s lokaler på Bettorpsgatan 10 i Örebro. För motorsågskörkort A+B, samt för motorsågskörkort C sker teoridelen av utbildningen kvällstid (1 kväll) så att deltagare inte ska behöva ta ledigt från jobbet mer än nödvändigt för att delta. De praktiska inslagen sker dagtid, antingen på ditt företags marker eller på LAVI gruppens samarbetsgård i Nerikes kil.

Om ni som önskar utbildning på motorsåg utgör en full grupp (6st) och har önskemål om att göra utbildningen på annan ort än i Örebro, kan LAVI gruppen i de allra flesta fall tillmötesgå detta. Utöver de kostnader ni då har för själva utbildningen, tillkommer ersättning för vår utbildares resor och eventuell logi. I dessa fall måste ni som kund även stå för lokal/plats att genomföra såväl utbildningens teoretiska som praktiska del på.

Investering

I utbildningens pris ingår lärarledd undervisning, kaffe och lättare förtäring/lunch. En avgift för utfärdande av körkort tillkommer. Körkortet skickas med post hem till dig som genomgått utbildningen. Motorsåg samt tillhörande säkerhetsutrustning ombesörjs med fördel av deltagarna själva, men vid behov hyr vi mot tilläggsavgift ut utrustning för utbildningstillfället.

Stövlar, hjälm, huggarblus, säkerhetsbyxa, handskar och såg hyrs ut till en extra kostnad om 1 000:- exkl. moms.

Certifikat

motorsagskorkort

Motorsågskörkort

Sedan den 1 januari 2015 kan du dömas till böter om du använder motorsåg utan att ha avlagt ett praktiskt och ett teoretiskt prov med godkänt resultat.

Läs mer om Motorsågskörkort
ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Motorsågsutbildning A+B, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Oscar A
(5)
Bra utbildning med genomtänkta praktiska övningar och teori som är lätt att förstå. Mycket bra utbildare också!
Oscar Andersson
(5)
Bra utbildning med genomtänkta praktiska övningar och teori som är lätt att förstå. Mycket bra utbildare också!

LAVI gruppen

LAVI gruppen logga

LAVI gruppen – Erbjuder alltid spetskompetens

LAVI gruppen är ett lösningsorienterat utvecklingsföretag med fokus på kompetensutvecklingsfrågor och kompetensproblematik. Vi levererar utbildningar inom områdena teknik, el, brandskydd, individ- och organisationsutveckling. Våra kunder är alltifrån privatpersoner, företag till kommuner såsom Karlskrona, Kumla, Örebro, Borlänge, Ludvika med flera. Vidare...


Läs mer om LAVI gruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

LAVI gruppen

Bettorpsgatan 10
703 69 Örebro

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 34 recensioner.
Alla recensioner för arrangören