Visa utbildning.se som: Mobil

Ekonomi för icke-ekonomer

Kunskapsgruppen
Kort om utbildningen
2 dagar
9 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-08 - Stockholm
Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-10-08  
9 990 SEK
2019-11-26  
9 990 SEK
Malmö
2019-11-07  
9 990 SEK
Göteborg
2019-11-14  
9 990 SEK

Kursbeskrivning


Kursen för dig som snabbt behöver få en djupare förståelse för företagsekonomi

Detta är kursen som snabbt ger dig en helhetsförståelse för företagsekonomi. Kanske har du en specialistkunskap, men känner att du behöver bli bättre på ekonomi. Dels för att kunna kommunicera med ekonomer, men också för att det ligger i din roll att tolka och förstå ekonomiska rapporter, ha ett visst ansvar för budgetering och kunskap om viktiga nyckeltal.


Detta är en intensiv och lärorik utbildning som varvar teori med praktik. Allt för att du så snabbt som möjligt ska kunna öka din kompetens och bli en ännu viktigare resurs på jobbet.

Målgrupp

Den här kursen passar dig som ansvarar för budgetering, vissa ekonomiska beslut, eller har ekonomiskt ansvar för en avdelning eller projekt.

Kursinnehåll

Detta kommer du att lära dig på kursen:

  • Lär dig ekonomi från grunden – viktiga begrepp och ekonomiska samband
  • Behärska ekonomiska termer och identifiera de viktigaste nyckeltalen i din verksamhet
  • Smart och effektiv budgetering – från a till ö
  • Bli bättre på att tyda och förstå ekonomiska rapporter

"Upplägget var kanon. Mycket bra och kompetent föreläsare. Man kan lägga år på universitetet för att läsa sig till hur man ska vara den perfekta chefen. Men det hinner man ju inte med när man redan är ute och arbetar. Då får man gå sådana här korta utbildningar."
Wenting Wu, ekonomiassistent på Sverull

Video

Upplägg

I kursavgiften ingår frukost, lunch, eftermiddagsfika, boken "Ekonomi för icke-ekonomer", diplom och tryckt dokumentation.

Kursledare

Christina ArvesenChristina Arvesen är civilekonom med över 15 års erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling och utbildning.I alla Christinas uppdrag är målsättningen att skapa rutiner och förmedla kunskap som på ett lättfattligt och konkret sätt kan appliceras i de dagliga arbetsrutinerna. Utgångspunkten är nuläget – oavsett om det handlar om arbetsrutiner eller kunskapsinhämtning. Siktet är alltid inställt på utvecklingsmöjligheterna. Christina får fantastiska utvärderingar på sina utbildningsuppdrag!

Ta kontakt med Christina efter kurs!
Efter kursen får du kostnadsfritt ta kontakt med Christina för frågor som rör kursens innehåll. Det är viktigt för oss att du får vad du betalar för och faktiskt höjer ditt ekonomiska kunnande – på riktigt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ekonomi för icke-ekonomer , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Pernilla Furstedt
(5)
En bra kurs och superbra kursledare. Jag fick en introduktion i ekonomi och budget arbete. Verktyg hur jag ska tänka när jag gör en budget, verktyg till att läsa en balans och resultat räkning.
Kursdeltagare, Hellermann Tyton AB
(5)
väldigt lärorik och inspirerande! Bra upplägg och innehåll.
Nina Hjälte, Exergi KB
(5)
Pedagogiskt upplagd.

Kunskapsgruppen

Kunskapsgruppen

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Vår vision är att hjälpa dig att bli ännu bättre på ditt jobb. Genom att utveckla efterfrågade kurser och konferenser, som leds av några av Sveriges bästa föreläsare,...


Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgruppen

Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Ekonomi för icke-ekonomer
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 90 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 2454 recensioner.
Alla recensioner för arrangören