Instruerad person inom elsäkerhet

Krav Kompetens
Kort om utbildningen
4 timmar
1 795 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: När som helst - Distans
Onlineutbildning
Distans

Kursbeskrivning

Instruerad person riktar sig till dig som ska utföra någon form av icke elektriskt arbete i en elektrisk anläggning och behöver förstå hur elsäkerhetsarbetet är organiserat och bli medveten om de el-risker som kan förekomma. Exempel på icke elektriskt arbete är byggnadsarbete, målningsarbete, gräsklippning, rengöring, markarbete etc.

Syftet med utbildningen är att:

Alla deltagare ska ha tydligare förståelse över föreskrifterna om säkert elarbete så att de ska kunna arbeta på ett säkert sätt i miljöer där elektriska risker kan uppstå
och förbygga el-olycksfall.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dem som är icke el-fackkunniga och ska arbeta där det finns en elektrisk fara. Det kan t.ex. vara sanerare, signaltekniker, byggare, beredare, grävmaskinister som befinner sig invid en elektrisk anläggning eller andra som behöver arbeta inom driftrum i distributionsanläggningar eller industri.

Kursinnehåll

Utbildningen behandlar framförallt följande punkter:

  • Elfaran
  • Riskhantering
  • Säker kommunikation
  • Planering och utförande av arbete

Examen, diplom m.m.

Kursintyg för utbildningen  kan skrivas ut direkt efter genomförd utbildning av Kompetens utveckla AB som utfärdar diplomet och är kurshållare.

Efter ni bokat kursen skickas det ut länk med inloggningsuppgifter till samtliga deltagare. Tveka heller inte att chatta eller ringa oss om ni har frågor eller funderingar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Instruerad person inom elsäkerhet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Krav Kompetens

VI har lägsta prisgaranti på alla våra utbildningar!

Krav Kompetens skall utbilda Sveriges organisationer i branscher som arbetsmiljö, bygg och entreprenad för att skapa och bidra med kunskap och utbildning för organisationen. Vi är med att se till så att organisationer erhåller rätt kompetens för sin typ av...


Läs mer om Krav Kompetens och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Krav Kompetens

Gamlestadsvägen 2
415 02 Göteborg

Tel: 0731402209

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Instruerad person inom elsäkerhet!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 65 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Instruerad person inom elsäkerhet från Krav Kompetens, fyll i dina uppgifter: