Entreprenad Besiktningsman

Krav Kompetens, Distans
Längd
Egen takt
Pris
8 995 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande start se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Pris
8 995 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande start se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 8 995 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

 Entreprenad Besiktningsman

Entreprenad Besiktningsman

Denna helt onlinebaserade utbildning är utformad för dig som siktar på att bli certifierad entreprenadbesiktningsman. Gå kursen  i din egen takt, var och när det passar dig bäst. Med förinspelade lektioner och formativa övningar förbereder vi dig de verktyg du behöver för att lyckas.

Entreprenadbesiktningsmännen spelar en avgörande roll i byggprocessen genom att säkerställa att arbetsresultatet uppfyller kvalitetsstandarder och överenskomna krav. Genom noggranna inspektioner och analyser före, under och efter byggprojekt identifierar de potentiella fel och brister, vilket bidrar till att minimera risker och säkerställa att konstruktionen håller högsta standard.

Tänk dig att vara den personen som granskar och godkänner byggnader, infrastruktur och installationer, vilket säkerställer att de inte bara uppfyller lagliga krav utan också överträffar förväntningarna. Entreprenadbesiktningsmän utvecklar expertis inom besiktningsprocessen, juridik och olika bestämmelser för att säkerställa överensstämmelse och hög kvalitet i byggprojekt.

Framtids jobb

Utbildningen till entreprenadbesiktningsman öppnar dörren till en dynamisk och givande karriär inom byggbranschen. Genom att fördjupa dig i besiktningsprocessen, juridik och planering får du de färdigheter som behövs för att forma framtidens byggprojekt. Ta chansen att bli en viktig del av branschen och säkra din plats som en eftertraktad entreprenadbesiktningsman. Forma din framtid idag!

Förstå regelverket för entreprenadbesiktning och förvärva viktig kunskap inom områden såsom besiktningsprocessen, juridik, bestämmelser för besiktning enligt AB/ABT och begreppsdefinitioner. Detta ger dig också en stark grund för att fortsätta mot certifiering. Utbildningen tar också upp betydelsen av att genomföra en entreprenadbesiktning, olika typer av besiktningar, garantier, skillnader mellan entreprenadformer och upphandlingsformer.

Efter avslutad kurs kommer du ha förstått de centrala delarna av besiktningsmannens arbete och kunna tillämpa dessa i praktiken. Vi kommer även att behandla konsumenttjänstlagen, vilket ger dig en fördjupad kunskap om besiktning av konsumententreprenader. Efter att ha genomfört kursen kommer du ha de nödvändiga kunskaperna för att klara provet och bli certifierad besiktningsman. För att erhålla certifiering krävs, förutom kunskaper från kursen, även bevisad yrkeserfarenhet.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande start

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Krav Kompetens?

Lägsta prisgaranti

Gratis registrering på Id06

Starta direkt

Målgrupp

Denna kurs riktar sig till personer som agerar som beställare, förvaltare, besiktningsmän, bygg- och installationsentreprenörer, kontrollansvariga (KA) och alla som utför besiktningar inom områdena hus, mark, anläggning och installation. Utbildningen är även passande för projektledare, byggprojektledare, installationsbesiktningsmän, biträdande besiktningsmän samt personer inom inköp och planering.

Kursinnehåll

  • Olika typer av besiktningar
  • Besiktningen
  • Viktiga steg i besiktningen
  • Checklista vid besiktning
  • Fackmässigt utförande
  • Konsumenttjänstlagen
  • ABS 18 Allmänna bestämmelser för småhusentreprenad
  • AB-U 07
  • ABT-7 07
  • ABM 07
  • Lag om färdigställandeskydd
  • AB 04
  • ABT 06

Video

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning kommer du inte bara ha kunskap om entreprenadbesiktningens alla aspekter, utan du kommer också vara redo att genomgå certifieringsprocessen. Certifieringen bekräftar din expertis och gör dig ännu mer attraktiv på arbetsmarknaden. Många arbetsgivare prioriterar certifierade entreprenadbesiktningsmän för att säkerställa högsta möjliga kvalitet i deras projekt.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenad Besiktningsman, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Krav Kompetens
Gamlestadsvägen 2
415 02 Göteborg

VI har lägsta prisgaranti på alla våra utbildningar!

Krav Kompetens skall utbilda Sveriges organisationer i branscher som arbetsmiljö, bygg och entreprenad för att skapa och bidra med kunskap och utbildning för organisationen. Vi är med att se till så att organisationer erhåller rätt kompetens för sin typ av...

Läs mer om Krav Kompetens och visa alla utbildningar.

Highlights