Bolags- och börsrättsdagen - Bransch- och nyhetsdag

JUC, i Stockholm (+1 orter)
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Bolags- och börsrätten utvecklas löpande genom ny praxis, nya uttalanden från aktiemarknadsnämnden och nya beslut från marknadsplatsernas disciplinnämnder. Som deltagare under denna nyhetsdag får du en utförlig genomgång av de viktigaste nyheterna på området. Du får dessutom en uppdaterad och ökad kunskap om de pågående utredningarna i ämnet och en förståelse vad de kan ha för inverkan på framtida praxis och lagstiftning. De kommer även att diskutera noteringar, parallellnoteringar, insiderhandel, marknadsmissbruk och riktade nyemissioner.
Här samlas yrkesverksamma som arbetar med aktiebolagsrättslig och börsrättsliga frågor och vi bjuder in Sveriges ledande advokater och experter. Utöver detta finns möjlighet att nätverka och byta erfarenheter med branschkollegor. Har du inte möjlighet att medverka på plats? Inga problem. Du kan själv välja om du vill delta på plats i Stockholm eller via livesändningen på distans.

Varför välja JUC?

Välrenommerade föreläsare

Godkända som obligatorisk fortbildning

Centralt läge

Kursledare

Moderator:

Dennis Westermark
Advokat och Partner, Lindahl Advokatbyrå

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Bolags- och börsrättsdagen - Bransch- och nyhetsdag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
JUC
Strandvägen 7A
114 56 Stockholm

Praktisk inriktad undervisning med professionell nivå 

JUC erbjuder juridisk utbildning av hög facklig kvalitet. Vår starka förankring inom juridisk vidareutbildning började år 2001, och idag är vi stolta över att vara en av skandinaviens främsta leverantör av kurser, nätverk, konferenser och certifieringar skräddarsydda för advokater, jurister,...

Läs mer om JUC och visa alla utbildningar.

Highlights