Arbetsrättsdagen - Bransch- och nyhetsdag

JUC, i Stockholm (+1 orter)
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Varmt välkommen till en av årets viktigaste nyhetsdagar inom arbetsrätt. Njut av god mat, spännande diskussioner och seminarier och passa på att utbyta erfarenheter med andra branschkollegor och experter. För dig som hellre deltar på distans kan du följa dagen via den digitala livesändningen.

Arbetsrättsdagen ger dig en gedigen uppdatering om nyheter, förändringar och trender på arbetsrättens område. Du får lyssna till ett flertal av Sveriges ledande experter i arbetsrätt och får möjlighet att välja mellan flera pass för att få den fördjupning du behöver till just din yrkesroll.

Varför välja JUC?

Välrenommerade föreläsare

Godkända som obligatorisk fortbildning

Centralt läge

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsrättsdagen - Bransch- och nyhetsdag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
JUC
Strandvägen 7A
114 56 Stockholm

Praktisk inriktad undervisning med professionell nivå 

JUC erbjuder juridisk utbildning av hög facklig kvalitet. Vår starka förankring inom juridisk vidareutbildning började år 2001, och idag är vi stolta över att vara en av skandinaviens främsta leverantör av kurser, nätverk, konferenser och certifieringar skräddarsydda för advokater, jurister,...

Läs mer om JUC och visa alla utbildningar.

Highlights