Aktuell Arbetsrätt

Iseskog, i Stockholm (+3 orter)
Språk
Svenska
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Beskrivning av: Aktuell Arbetsrätt

Seminarieserien Aktuell Arbetsrätt

Aktuell Arbetsrätt är en seminarieserie med sex kurstillfällen per år i Sundsvall, Stockholm, Göteborg och Skellefteå. Platserna går att alternera inom er organisation. På seminarierna avhandlar Tommy Iseskog allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet.

Nyheter från riksdag och regering förklaras och beskrivs. Aktuella domar kommenteras och diskuteras. Tommy svarar på frågor om hur dessa nyheter, förändringar och domslut påverkar oss och hur vi i praktiken kan/bör/måste hantera och implementera dessa!

I slutet av seminariet finns alltid utrymme att ta upp egna frågeställningar och få direkt rådgivning av Tommy själv i egna ärenden. Dokumentationen består av månadsrapporter, som löpande innehåller samtliga domar från Arbetsdomstolen. Programperioden är ett år, oavsett vid vilken tidpunkt du går med. Som deltagande företag, organisation eller myndighet har man en plats i programmet och man kan alltså välja att skicka vem man vill på seminarierna.

Våra deltagare kommer från alla delar av arbetslivet och bidrar ofta med intressanta infallsvinklar och frågor. 

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kursledare

Tommy Iseskog är en av Sveriges främsta arbetsrättsexperter – han bevakar nyheter och vägledande domar inom arbetsrättsområdet varje dag, året runt. Han är även författaren som skriver pedagogiskt och lättbegripligt för dem som arbetar operativt inom dessa områden – ofta finns hans bok i bokhandeln redan innan den nya lagen träder ikraft. Tommy syns ofta i media för att ge expertkommentarer i samhällsaktuella frågor inom arbetsmarknadsområdet. Med sin gedigna erfarenhet och sin förmåga att beskriva det komplicerade på ett lättbegripligt sätt är han ofta anlitad av både arbetsgivare och arbetstagarorganisationer. Han läses av och har föreläst för tusentals HR-specialister, fackliga företrädare, chefer och studenter.

Målgrupp

För alla som arbetar med HR, för fackliga företrädare och andra som brinner för arbetsrätt!

Tid & plats

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Aktuell Arbetsrätt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Olof
26 feb 2022

Väldigt intressant, rekomenderas starkt!

Iseskog
Norr Mälarstrand 18
112 20 STOCKHOLM

Vi - Iseskog - är det lilla företaget med de höga kraven på absolut toppklass på våra utbildningar, tjänster, böcker, artiklar och övrig arbetsrättslig information! Vi ser till att du håller dig uppdaterad med det du behöver veta inom t.ex....

Läs mer om Iseskog och visa alla utbildningar.

Highlights