Motorsågsutbildning A

LAVI gruppen, i Örebro
Längd
1 dag
Pris
3 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Längd
1 dag
Pris
3 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Motorsågskörkort A

Den här utbildningen syftar till att ge de kunskaper och färdigheter som krävs för att på ett säkert sätt använda motorsåg vid diverse vanligt förekommande sågarbeten, exempelvis vid vedkapning och sågning i rent trä samt i samband med byggarbeten.

Efter genomförd utbildning samt godkänt resultat i både teoretiskt och praktiskt prov erhåller du ett Motorsågskörkort A. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstarter

  • Öppen utbildning
  • Örebro

Målgrupp

Våra certifierande motorsågutbildningar vänder sig till dig som har gedigen erfarenhet av arbete med motorsåg samt arbetar inom ett yrkesområde som kräver certifikat på motorsåg.

Upplägg

Våra motorsågsutbildningar består av både teoretiska- och praktiska moment. Den teoretiska delen kan ske i större grupp men på de praktiska momenten utbildar vi maximalt 6 deltagare vid varje utbildningstillfälle. Behöver ditt företag utbilda fler än 6 personer kan alltså teorin göras gemensamt medan utbildningens praktiska del sker på olika utbildningsdagar.

Vi levererar utbildningar för certifikat mot Motorsågskörkort A, Motrorsågskörkort A+B samt för Motorsågskörkort C. Vi erbjuder även paketutbildningen A+B+C.

Tid & plats

Utbildningens teoretiska del genomförs i LAVI gruppen AB:s lokaler på Bettorpsgatan 10 i Örebro. För motorsågskörkort A+B, samt för motorsågskörkort C sker teoridelen av utbildningen kvällstid (1 kväll) så att deltagare inte ska behöva ta ledigt från jobbet mer än nödvändigt för att delta. De praktiska inslagen sker dagtid, antingen på ditt företags marker eller på LAVI gruppens samarbetsgård i Nerikes kil.

Om ni som önskar utbildning på motorsåg utgör en full grupp (6st) och har önskemål om att göra utbildningen på annan ort än i Örebro, kan LAVI gruppen i de allra flesta fall tillmötesgå detta. Utöver de kostnader ni då har för själva utbildningen, tillkommer ersättning för vår utbildares resor och eventuell logi. I dessa fall måste ni som kund även stå för lokal/plats att genomföra såväl utbildningens teoretiska som praktiska del på.

Investering

I utbildningens pris ingår lärarledd undervisning, kaffe och lättare förtäring/lunch. En avgift för utfärdande av körkort tillkommer. Körkortet skickas med post hem till dig som genomgått utbildningen. Motorsåg samt tillhörande säkerhetsutrustning ombesörjs med fördel av deltagarna själva, men vid behov lånar vi mot tilläggsavgift ut utrustning för utbildningstillfället.

Stövlar, hjälm, huggarblus, säkerhetsbyxa, handskar och såg kan lånas ut till en extra kostnad om 1 000:- exkl. moms.

Certifikat

motorsagskorkort

Motorsågskörkort

Sedan den 1 januari 2015 kan du dömas till böter om du använder motorsåg utan att ha avlagt ett praktiskt och ett teoretiskt prov med godkänt resultat.

Läs mer om Motorsågskörkort

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Motorsågsutbildning A, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
LAVI gruppen
Bettorpsgatan 10
703 69 Örebro

LAVI gruppen – Erbjuder alltid spetskompetens

LAVI gruppen är ett lösningsorienterat utvecklingsföretag med fokus på kompetensutvecklingsfrågor och kompetensproblematik. Vi levererar utbildningar inom områdena teknik, el, brandskydd, individ- och organisationsutveckling. Våra kunder är alltifrån privatpersoner, företag till kommuner såsom Karlskrona, Kumla, Örebro, Borlänge, Ludvika med flera. Vidare...

Läs mer om LAVI gruppen och visa alla utbildningar.

Highlights