Skydds- och säkerhetsplanerare (Sos-pl)

JA kompetens AB, Rikstäckande
Längd
3 dagar
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Längd
3 dagar
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Ska du planera och riskbedöma arbete i spårområde? Under kursen får du kunskap och behörighet att utföra arbetsuppgifter som en Skydds- och Säkerhetsplanerare har, inklusive samordningsansvar för skydds- och säkerhetsfrågor på arbetsplatsen. Kursdeltagare ska, efter att genomgått utbildningen, ha tillägnat sig de kunskaper, färdigheter och kompetenser som fordras för att utföra de arbetsuppgifter som åligger en Skydds- och Säkerhetsplanerare och på ett säkerhetsmässigt sätt kunna genomföra en riskbedömning för arbete och studiebesök i spårområde.

Målgrupp

Personal som ska planera och riskbedöma arbetet för egen och andras säkerhet vid aktiviteter i spårområde och ansvara för samordning av skydds- och säkerhetsfrågor på arbetsplatsen. Vid utövande ska innehavaren av behörigheten ha god anläggningskännedom inom spårområdet.

Kursmål

Kursens mål är att ge deltagarna kompetens att kunna planera samt samordna för skydds- och säkerhetsfrågor på arbetsplatsen.

Kursdeltagaren skall efter utbildning kunna skriva Skydds- och säkerhetsplaner som beaktar säkerhet samt risker på en arbetsplats.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Skydds- och säkerhetsplanerare (Sos-pl), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
JA kompetens AB
Mallslingan 13
187 66 Stockholm Stockholms län

JA kompetens är ett utbildningsföretag som i huvudsak tillhandahåller utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport.  Våra utbildningar är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. 

Det kan till exempel vara så att företaget eller en specifik avdelning behöver förtydliga sitt arbetsmiljöarbete eller att en anställd är i behov av behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man...

Läs mer om JA kompetens AB och visa alla utbildningar.

Highlights