Visa utbildning.se som: Mobil

Att skriva om teknik

SIFU
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Flödet av teknisk information är enormt. Tiden för att sätta sig in i all ny information är knapp. Detta ställer allt större krav på vår förmåga att skriva så att läsaren snabbt och enkelt förstår innehållet.

För att kunna skriva korrekta, tydliga och lättlästa tekniska dokument krävs rätt kompetens. En del av den kompetensen kan du få genom denna kurs. Du har stor nytta av att lära dig grundläggande skrivregler och effektiva metoder för att fånga läsarens intresse.

Kursen Att skriva om teknik ger dig användbara kunskaper om hur du bäst utformar tekniska rapporter, kravspecifikationer, instruktioner, handböcker och andra tekniska dokument. Utbildningen syftar också till att höja din språkliga medvetenhet, vilket ger dig en god grund för att vidareutveckla din egen skrivförmåga. Under kursen varvas föreläsningar, övningar och diskussioner för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursdagarna. '

Om du vill kan du även få kursledarens synpunkter på en egen text som du tar med dig till kursen.

Obs!
Kursen genförs i nuläget i företagsanpassad form.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att skriva om teknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att skriva om teknik!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 169 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Att skriva om teknik från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer