Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Video

Digital Affärsutveckling

Kursbeskrivning

Läs en onlineutbildning i Digital Affärsutveckling på House of Minds

Vad lär du dig på utbildningen Digital Affärsutveckling?

Du lär dig att självständigt planera och genomföra sälj- och affärsprocesser. Du lär dig ansvara för kundkonton, kundnöjdhet och sunda affärer. Du lär dig att genom aktivt lyssnande, motiverande dialog och goda relationer skapa och bibehålla affärer i en allt mer digital miljö. Utbildningen ger dig lösningar och kunskap för att din verksamhet ska utvecklas med god tillväxt och lönsamma affärer.

Målgrupp

Vem ska gå utbildningen Digital Affärsutveckling?

Alla som brinner för affärer ska gå utbildningen Digital Affärsutveckling. Målgruppen är alla som arbetar med kund- sälj- och intäktsfrämjande uppdrag. Konkreta exempel på yrkesroller är säljare, marknadsförare, upphandlare, inköpare, key account managers, ledning och affärsutvecklare. Även entreprenörer och egenföretagare i mindre företag har stor nytta av av kompetens inom digital affärsutveckling. Du som vill tillvarata digitaliseringens möjligheter för utveckling av tjänster och verksamhet ska gå utbildningen, oavsett tidigare kunskap inom området.

Kursinnehåll

  • Agila affärsprocesser B2B
  • Agilt och digitalt affärsskapande
  • Inköpsprocesser och försörjningsstrategier
  • Affärsförhandling i digital miljö
  • Ledarskap i kunddialogen och affärsprocessen 
  • Uppföljning, kvalitetssäkring och affärsutveckling

Upplägg

Hur genomförs utbildningen i Digital Affärsutveckling?

Denna utbildning är en diplomkurs som genomförs online under 6 veckor med frivilliga inspirationsträffar. Ca 5 lärarledda timmar per vecka spelas in och kan nås under hela utbildningen. Övrig studietid lägger du på eget lärande, projekt, dialoger och erfarenhetsutbyte. Vi vill att du deltar 80 % eller mer vid föreläsningar och grupparbeten. Föreläsningar (inspelade) och studiematerial finns tillgängligt för dig dygnet runt i ditt digitala klassrum.

Går det att skräddarsy utbildningen?

Svaret är JA, vi skräddarsyr gärna programmet för dig och ditt säljteam. Halvdag- heldag- eller kvällskurser online eller på plats genomförs utifrån dina specifika behov. Du kan välja delar av programmet i den form som passar dig. Kontakta oss via mejl eller mobil för ett inledande förutsättningslöst online-möte om du är intresserad av att skräddarsy.

Investering

13 900 sek inkl. moms.

Kursledare

Joakim Harping

Kursledare Joakim

Joakim Harping är VD för Affärsakademien och har mångårig erfarenhet av att leda och utbilda för affärsskapande processer och långsiktig hållbarhet, såväl analogt som digitalt. Joakim verkar som ”Affärs-PT” och mentor för VD:ar, marknadschefer, HR-chefer, säljchefer och säljteam i näringslivet. Joakim föreläser för företag och utbildare såsom IHM, Medieinstitutet, AFRY och Nordic Choice.

Anna Möller

Kursledare Anna

Anna Möller är Ek.Mag. vid SU (MBA) med inriktning organisation, ledarskap och strategisk marknadsföring, tillsammans med högre PA-utbildning hos FEI (psykologi, sociologi, arbetsrätt mm). SDI-certifierad handledare. Anna har kompetensutveckling och affärsutveckling som bas i roller som HR/personalchef, mentor, utvecklingschef och utbildningsledare. Coaching, individuella planer, utvecklingssamtal och svåra samtal är delar av utbildningsledning inom YH.

Diplomering eller certifiering

Efter godkänd kunskapskontroll får du ett diplom som bevis för din nya kompetens. Självklart är vi också gärna din referens inom området om du vill det.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Digital Key Account Manager, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Alex
Joakim är en toppenföreläsare som verkligen är pedagogisk. Jag rekommenderar kursen till alla som vill lära sig mer om digitala affärer av kursledare med lång erfarenhet!
Christian Tamker Nordstedts Juridik AB
Affärsutveckling handlar om att prata med kunder på ett djupare plan och det sker allt mer digitalt och det går fort. Joakim har lär mig att tänka som en människa även i mitt digitala arbete
Anna Kjäll
Joakim Harping är en grymt kompetent och erfaren föreläsare och affärsutvecklare, och detta tillsammans med ny kunskap om den digitala arenan ger värdefull kompetens. Tack!

House of Minds

House of Minds - ett viktigt steg mot ny kunskap och nya perspektiv

Kompetens och engagemang går hand i hand för att du och vi ska lyckas. I stort och smått. Hos oss är du stjärnan och vi ger dig verktygen och kunskapen. Våra föreläsare och medarbetare tillhör de mest erfarna och framgångsrika...


Läs mer om House of Minds och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

House of Minds

Esen
Johannesfredsvägen 5
168 69 Bromma

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 23 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Digital Key Account Manager från House of Minds, fyll i dina uppgifter: