UX & Design Thinking

House of Minds, Distans (+1 orter)
Längd
6 veckor
Pris
11 120 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
22 augusti, 2023 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2023-08-08
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska ( + mer )
Längd
6 veckor
Pris
11 120 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
22 augusti, 2023 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2023-08-08
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska ( + mer )
Från 11 120 SEK exkl. moms / person

Video

Kursbeskrivning

UX & Design Thinking

Gå en onlineutbilding i UX Design på House of Minds

Vad lär du dig på utbildningen UX & Design Thinking?

Som UX-designer har du fokus på user experience och design thinking. Du lär dig att professionellt arbeta i de fem stegen inom design thinking; 1. Empathize – 2. Define – 3. Ideate -4. Prototype -5. Test) både i teori och praktik. Du får kompetens att lösa problem och utveckla nya produkter och tjänster med hjälp av design thinking. Du lär dig att som UX-designer och genom metoden design thinking arbeta användarcentrerat och anamma user experience (UX) i dina processer. Din produkt eller tjänst blir mer användbar, du når ut till en större marknad och ditt företag får fler nöjda kunder.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

22 augusti, 2023

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Sista ansökan: 2023-08-08

Målgrupp

Vem ska gå utbildningen i UX & Design Thinking?

Alla som vill attrahera och behålla sina kunder i den snabba digitaliseringen ska gå utbildningen. Även du som vill ta marknadsandelar och få mer nöjda kunder kommer ha stor nytta av ökad kunskap inom user experience. Mer specifik målgrupp är yrkesverksamma inom design, frontend, kommunikation, marknad, sälj, it och konsumentbeteende. Entreprenörer, företagsledare och organisationens intäktsledare behöver tyngre kompetens inom user experience och design thinking för att behålla konkurrenskraften på en digital arena.

Kursinnehåll

  • Empatisera genom user research (empathize)
  • Definiera behov (define)
  • Idégenerera lösningar (ideate)
  • Bygga protyper (prototype)
  • Testa din design (testing)

Upplägg

Hur genomförs utbildningen?

Utbildningen drivs online på distans. Under 6 tillfällen kommer du att ta dig igenom ett fullmatat program med en mindre grupp för högsta kvalitet. För att du skall kunna få ut så mycket som möjligt så uppmuntras du att ta med verkliga behov och utmaningar som ditt företag står inför eller utveckling ni vill göra på en produkt eller tjänst. Du och ditt team pluggar individuellt och i projekt i vårt digitala klassrum och i vårt LMS (Learning Management System).

Du får ca 3 lärarledda timmar per vecka. Övrig tid lägger du på eget lärande samt dialoger och erfarenhetsutbyte. Du kan med fördel också jobba med praktisk tillämpning mellan utbildningstillfällena. Föreläsningar (inspelade) och studiematerial finns tillgängligt för dig dygnet runt i ditt digitala klassrum.

Vi håller en grupp om max 15 deltagare. Med en mindre grupp håller vi enkelt ett bra tempo genom samtal och praktiska övningar.

Investering

13 900 sek inkl. moms.

Kursledare

Alexandra Törmänen

Kursledare Alexandra

Alexandra är agil projektledare och UX-designer, samt skapare av digital infrastruktur inom IT- och tjänsteindustrin. Alexandra har mångårig erfarenhet av konceptutveckling för yrkeshögskolan (YH) där hon också har startat och drivit ett flertal yh-utbildningar online och onsite i sin roll som utbildningsledare. Alexandra jobbar med design av digitala processer och digital infrastruktur, samt med användarcentrerad design och design thinking.

Fredrik Jonsson

Kursledare Fredrik

Strategisk partner inom branding och corporate design. Fredrik verkar som senior konsultpartner inom core- och ux-processer i affärsutveckling och digitalisering. Vidare är Fredrik utbildare inom yh (yrkeshögskolan) och företagskurser med fokus på UX/UI och visuell design. Fredrik arbetar som senior AD/CD/Business Vizualiser och UX-designer i ett flertal utvecklings- och digitaliseringsprojekt med användarcentrerad design kopplat till affärsmål och strategisk planering.

Diplomering eller certifiering

Efter godkänd kunskapskontroll får du ett diplom som bevis för din nya kompetens. Självklart är vi också gärna din referens inom området om du vill det.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om UX & Design Thinking, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 6 recensioner
Skriv en recension
4/5
Albin, The Tribe Lounge
14 okt 2022
En bra kurs som sätter grunden i Design Thinking!

En kurs anpassad för arbetande person som på god nivå går igenom ramverket Design Thinking. Dessutom får du (om du inte är bekant med prototypverktyg såsom Figma) guidning i hur...

Visa mer
5/5
Emma W
11 okt 2022
Kan starkt rekommendera dig att ta denna kurs som är nyfiken på UX & Design Thinking

Kursen var perfekt för mig som ville lära mig hur UX fungerar från start till slut, tidigare har jag gått akademisk kurs där jag inte känner att man fått lära sig det man faktis...

Visa mer
5/5
Lollo Yassin, Nodnarb
21 apr 2022
Rätt fokusområden på bra Pedagogiskt sätt

Ibland kan kurser innehålla "fillers", det gjorde INTE UX design thinking kursen. Den var perfekt packad med alla rätt komponenter för att hålla en engagerad. Jag kunde börja jo...

Visa mer
House of Minds
Esen
Johannesfredsvägen 5
168 69 Bromma

House of Minds - ett viktigt steg mot ny kunskap och nya perspektiv

Kompetens och engagemang går hand i hand för att du och vi ska lyckas. I stort och smått. Hos oss är du stjärnan och vi ger dig verktygen och kunskapen. Våra föreläsare och medarbetare tillhör de mest erfarna och framgångsrika...

Läs mer om House of Minds och visa alla utbildningar.

Highlights