Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ekonomi
Ledarskap
Arbetsmiljö
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

UX & Design Thinking

House of Minds
Kort om utbildningen
6 veckor
11 120 - 13 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-09-06 - Distans
Distans, Rikstäckande
Engelska
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
11 120 SEK
2022-09-06

Distans
11 120 SEK
2022-10-11

Video

Kursbeskrivning

UX & Design Thinking

Gå en onlineutbilding i UX Design på House of Minds

Vad lär du dig på utbildningen UX & Design Thinking?

Som UX-designer har du fokus på user experience och design thinking. Du lär dig att professionellt arbeta i de fem stegen inom design thinking; 1. Empathize – 2. Define – 3. Ideate -4. Prototype -5. Test) både i teori och praktik. Du får kompetens att lösa problem och utveckla nya produkter och tjänster med hjälp av design thinking. Du lär dig att som UX-designer och genom metoden design thinking arbeta användarcentrerat och anamma user experience (UX) i dina processer. Din produkt eller tjänst blir mer användbar, du når ut till en större marknad och ditt företag får fler nöjda kunder.

Målgrupp

Vem ska gå utbildningen i UX & Design Thinking?

Alla som vill attrahera och behålla sina kunder i den snabba digitaliseringen ska gå utbildningen. Även du som vill ta marknadsandelar och få mer nöjda kunder kommer ha stor nytta av ökad kunskap inom user experience. Mer specifik målgrupp är yrkesverksamma inom design, frontend, kommunikation, marknad, sälj, it och konsumentbeteende. Entreprenörer, företagsledare och organisationens intäktsledare behöver tyngre kompetens inom user experience och design thinking för att behålla konkurrenskraften på en digital arena.

Kursinnehåll

  • Empatisera genom user research (empathize)
  • Definiera behov (define)
  • Idégenerera lösningar (ideate)
  • Bygga protyper (prototype)
  • Testa din design (testing)

Upplägg

Hur genomförs utbildningen?

Utbildningen drivs online på distans. Under 6 tillfällen kommer du att ta dig igenom ett fullmatat program med en mindre grupp för högsta kvalitet. För att du skall kunna få ut så mycket som möjligt så uppmuntras du att ta med verkliga behov och utmaningar som ditt företag står inför eller utveckling ni vill göra på en produkt eller tjänst. Du och ditt team pluggar individuellt och i projekt i vårt digitala klassrum och i vårt LMS (Learning Management System).

Du får ca 3 lärarledda timmar per vecka. Övrig tid lägger du på eget lärande samt dialoger och erfarenhetsutbyte. Du kan med fördel också jobba med praktisk tillämpning mellan utbildningstillfällena. Föreläsningar (inspelade) och studiematerial finns tillgängligt för dig dygnet runt i ditt digitala klassrum.

Vi håller en grupp om max 15 deltagare. Med en mindre grupp håller vi enkelt ett bra tempo genom samtal och praktiska övningar.

Investering

13 900 sek inkl. moms.

Kursledare

Alexandra Törmänen

Kursledare Alexandra

Alexandra är agil projektledare och UX-designer, samt skapare av digital infrastruktur inom IT- och tjänsteindustrin. Alexandra har mångårig erfarenhet av konceptutveckling för yrkeshögskolan (YH) där hon också har startat och drivit ett flertal yh-utbildningar online och onsite i sin roll som utbildningsledare. Alexandra jobbar med design av digitala processer och digital infrastruktur, samt med användarcentrerad design och design thinking.

Fredrik Jonsson

Kursledare Fredrik

Strategisk partner inom branding och corporate design. Fredrik verkar som senior konsultpartner inom core- och ux-processer i affärsutveckling och digitalisering. Vidare är Fredrik utbildare inom yh (yrkeshögskolan) och företagskurser med fokus på UX/UI och visuell design. Fredrik arbetar som senior AD/CD/Business Vizualiser och UX-designer i ett flertal utvecklings- och digitaliseringsprojekt med användarcentrerad design kopplat till affärsmål och strategisk planering.

Diplomering eller certifiering

Efter godkänd kunskapskontroll får du ett diplom som bevis för din nya kompetens. Självklart är vi också gärna din referens inom området om du vill det.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om UX & Design Thinking, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Lollo Yassin, Nodnarb
Ibland kan kurser innehålla "fillers", det gjorde INTE UX design thinking kursen. Den var perfekt packad med alla rätt komponenter för att hålla en engagerad. Jag kunde börja jobba praktiskt omgående vilket blev en glad överraskning Över förväntan helt klart
Patrik och Nils
Processen kring UX & Design Thinking trodde vi första bara handlade om design. Men vi har använt den i vårt Arvsfondsprojekt Adda Livet som handlar om att möta ungdomar och få dom att kommunicera kring svåra frågor kring utanförskap. Processerna leddes av Anna Möller och Fredrik Jonsson som är föreläsare och utbildare på House of Minds. Vi hann ...
Visa mer
Siri Siri
Riktigt bra kurs! Design Thinking som metod för UX-arbete är oslagbart :D

House of Minds

House of Minds - ett viktigt steg mot ny kunskap och nya perspektiv

Kompetens och engagemang går hand i hand för att du och vi ska lyckas. I stort och smått. Hos oss är du stjärnan och vi ger dig verktygen och kunskapen. Våra föreläsare och medarbetare tillhör de mest erfarna och framgångsrika...


Läs mer om House of Minds och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

House of Minds

Esen
Johannesfredsvägen 5
168 69 Bromma

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 20 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen UX & Design Thinking från House of Minds, fyll i dina uppgifter: