Visa utbildning.se som: Mobil

Kompetensdagarna Lön/HR 2021

Hogia Institutet
Kort om utbildningen
1 dag
2 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-04-28 - Distans
Distans
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
2 900 SEK
2021-04-28

Distans
2 900 SEK
2021-06-08

Kursbeskrivning

Varmt välkommen på 10-årsjubileum!

För tionde året i rad har vi nu glädjen att bjuda in till Hogias Kompetensdagar lön/HR 2021. Den här gången har våra populära Kompetensdagar blivit digitala så att du tryggt kan delta var du än befinner dig. Som vanligt bjuds du på matnyttig information, inspiration och senaste nytt inom området lön och HR. Efter stora lag- och regeländringar som GDPR, AGI och förändrad karenshantering har 2020 bjudit på andra utmaningar. Du får ta del av de senaste lagförslagen och regeländringarna och hur dessa påverkar ditt arbete nu och i framtiden. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Aktuellt inom arbetsrätt och lön
Våra omtyckta kursledare och rutinerade HR-experter Erik Douglasson och Sara Janson inleder dagen med nyheter, lagförslag och utredningar inom arbetsrättsområdet. Vi bjuds bland annat på en genomgång av bestämmelserna kring korttidsarbete, förändringar i LAS och förslaget om en flexiblare sjukförsäkring.

Fokusområde – arbetsrätt
År 2020 innebar en hel del utmaningar för många verksamheter och vikten av snabba omställningar blev tydligt. Arbetsrättsjuristen Fatima Hollander kommer därför att fördjupa sig kring det området med fokus på begreppet tillräckliga kvalifikationer. En och annan intressant dom från AD kommer också belysas.

Framtidens löner – vart är vi på väg?
I år har vi även glädjen att presentera Zennie Sjölund från Srf Konsulterna som föreläsare på Kompetensdagarna. Hon kommer att ge oss inblick i trender i branschen och ett löneyrke i förändring. Vart är vi på väg och vad kommer att förväntas av oss i framtiden?

Inspirationsföreläsare: Lotta Nilsson
Vi avrundar dagen med aha-upplevelser, nya tankar och kloka insikter guidade av Lotta Nilsson som många av er har träffat på Kompetensdagarna 2016. Den här gången bjuder hon på en inspirerande föreläsning om de utmaningar vi har ställts inför den senaste tiden. Om hur man med glädje, energi och omsorg når så mycket längre och mår så mycket bättre.

Tid & plats

28 APR - DIGITALT

8 JUN - DIGITALT

Mat & logi

Övrig information

Eventet livesänds via QuickChannel. Allt du behöver är en dator med webbläsare och högtalare eller hörlurar. Använd gärna chatfunktionen för att ställa frågor till föreläsarna. Inför eventet skickas en gul låda innehållande dokumentation och lite annat smått och gott som du kan ha glädje av.  

I pauserna anordnas en minimässa i digitala mötesrum med aktuella utställare.

Erbjudande

Erbjudande

Sportlovs-pris 2000:- (ordinarie pris 2900:-)

Kursledare

Kursledare

Erik Douglasson och Sara Janson

Erik Douglasson och Sara Janson har många års erfarenhet av konsultation och utbildning inom lön och HR och är mycket uppskattade föreläsare på användarträffar och seminarier. Erik arbetar som bolagschef för HR Systems, vilket är bolaget som utvecklar Hogias HR- och löneprodukter för de större kundsegmenten. Vidare är Erik bl a  Hogiagruppens representant i Srfs arbetsgrupp – Lönsam – som arbetar med samverkansgrupper för förenklade lösningar för systemleverantörer med frågor som AGI och gemensam löneartsplan. Sara jobbar som konsultchef samt utbildar blivande lönespecialister vid yrkeshögskolor.

Fatima Hollander

Fatima Hollander har jobbat med arbetsrättsliga frågor sedan 2001 för såväl industri som tjänstesektorn. Sedan årsskiftet är hon arbetsrättsjurist på Visita, bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Innan dess har hon bland annat jobbat för IKEM, Almega och nu senast på RISE. Hon har även varit en mycket omtyckt föreläsare på tidigare års Kompetensdagar.

 

Zennie Sjölund

Sedan slutet av 90-talet har Zennie Sjölund arbetat med det mesta inom lön. De senaste åren har hon varit branschansvarig för lön på Srf Konsulterna, där hon drivs av nyfikenhet och en vilja att skapa bra förutsättningar för lönebranschen och de som jobbar i den.  

Lotta Nilsson

Entreprenören och tidigare deltidsbrandmannen, Lotta Nilsson, driver sedan 16 år tillbaka en stor träningsanläggning i Skärhamn. 2008 startade hon Tjörns Triathlon som blev en av Sveriges högst rankade triathlontävlingar. Hon brinner för att hjälpa människor hitta ett aktivare och roligare liv. Bland annat samarbetar hon med Tjörns kommun i flera projekt som främjar folkhälsan – för att öka fysiska aktiviteter och motverka psykisk ohälsa och ensamhet. Hon är även med i kommunens POSOM-grupp som arbetar med krishantering.

Examen, diplom m.m.

Denna utbildning är validerad av SRF för 2,5 aktualitetstimmar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kompetensdagarna Lön/HR 2021, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Hogia Institutet

På Hogia Institutet vill vi att du ska känna dig trygg i ditt arbete. Du ska kunna veta att det du gör blir rätt. Och du ska vara säker på att du gör ditt jobb så tidseffektivt som möjligt. Så...


Läs mer om Hogia Institutet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Hogia Institutet

Nya Hakenäs
444 28 Stenungsund

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kompetensdagarna Lön/HR 2021!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 25 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kompetensdagarna Lön/HR 2021 från Hogia Institutet, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar