Visa utbildning.se som: Mobil

Kompetensdagarna Lön/HR 2021

Hogia Institutet
Kort om utbildningen
1 dag
1 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-01-25 - Jönköping
Distans, Göteborg, Jönköping, Karlstad, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
1 900 SEK
2022-02-08

Jönköping
1 900 SEK
2022-01-25

Malmö
1 900 SEK
2022-01-26

Göteborg
1 900 SEK
2022-01-27

Kursbeskrivning

Vi vill hälsa dig välkommen på årets Löne- och HR-event 2022!

Nu är lokalerna bokade och förberedelserna för Hogias Kompetensdagar Lön/HR 2022 är i full gång. Vi verkligen längtar efter att få hälsa dig välkommen! Hoppas att du känner likadant. Under en hel dag träffas vi, möter branschkollegor och lyssnar på kunniga och inspirerande föreläsare som guidar oss genom senaste nytt och det som är på gång inom Lön och HR. Vi går som vanligt genom de senaste lagförslagen och regeländringarna och dess påverkan på ditt arbete – både nu och i framtiden.

Våra populära föreläsare Erik och Sara är naturligtvis med oss och både agendan och talare fylls på efter hand. Så att du kan vara säker på att få ett rykande färskt innehåll. Förutom deltagande på plats kommer vi även denna gång bjuda in till ett livesänt event från Hogias Huvudkontor. För att du ska kunna delta på det sätt som passar dig bäst.

Kursinnehåll

Aktuellt inom arbetsrätt och lön
Våra omtyckta kursledare och rutinerade HR-experter Erik Douglasson och Sara Janson inleder dagen med nyheter, lagförslag och utredningar inom arbetsrättsområdet. 

Fokusområde – arbetsrätt 
Arbetsrättsjurist Fatima Hollander kommer att belysa några intressanta rättsfall från AD, i år med inriktning på sjukfrånvaro i samband med ej beviljad semester samt när en lönkorrigering kan ses som kvittning och vad som i så fall gäller. Genom kopplingen till rättspraxis får ni med er tips om vad som är bra att tänka på för att undvika eller hantera liknande situationer.

Tid & plats

Mat & logi

Övrig information

Minimässa
Under pauserna kan du besöka aktuella utställare i en minimässa. 

Övrig information
Deltar du på plats i våra lokaler ingår lunch, fika och dokumentation.

Väljer du att delta digitalt livesänds eventet via QuickChannel. Allt du behöver är en dator med webbläsare och högtalare eller hörlurar. Använd gärna chattfunktionen för att ställa frågor till föreläsarna. Inför eventet skickas en gul låda innehållande dokumentation och lite annat smått och gott som du kan ha glädje av.  

Erbjudande

Erbjudande

För dig som redan nu vill säkra din plats, bjuder vi på 1000 kr rabatt vid bokning innan den 30 september (ordinarie pris 2900 kr).

Kursledare

Kursledare

Erik Douglasson och Sara Janson

Erik Douglasson och Sara Janson har många års erfarenhet av konsultation och utbildning inom lön och HR och är mycket uppskattade föreläsare på användarträffar och seminarier. Erik arbetar som bolagschef för HR Systems, vilket är bolaget som utvecklar Hogias HR- och löneprodukter för de större kundsegmenten. Vidare är Erik bl a  Hogiagruppens representant i Srfs arbetsgrupp – Lönsam – som arbetar med samverkansgrupper för förenklade lösningar för systemleverantörer med frågor som AGI och gemensam löneartsplan. Sara jobbar som konsultchef samt utbildar blivande lönespecialister vid yrkeshögskolor.

Fatima Hollander

Fatima Hollander har jobbat med arbetsrättsliga frågor sedan 2001 för såväl industri som tjänstesektorn. Sedan ett par år tillbaka är hon arbetsrättsjurist på Visita, bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Innan dess har hon bland annat jobbat för IKEM, Almega och som förhandlingschef hos RISE. Hon har även varit en mycket omtyckt föreläsare på tidigare års Kompetensdagar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kompetensdagarna Lön/HR 2021, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Hogia Institutet

På Hogia Institutet vill vi att du ska känna dig trygg i ditt arbete. Du ska kunna veta att det du gör blir rätt. Och du ska vara säker på att du gör ditt jobb så tidseffektivt som möjligt. Så...


Läs mer om Hogia Institutet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Hogia Institutet

Nya Hakenäs
444 28 Stenungsund

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kompetensdagarna Lön/HR 2021!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kompetensdagarna Lön/HR 2021 från Hogia Institutet, fyll i dina uppgifter: