Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Handelshögskolan i StockholmHandelshögskolan i Stockholm - Stockholm School of Economics

Handelshögskolan i Stockholm (HHS) är en internationell handelshögskola baserad i Stockholm, Sverige. HHS är rankad som den bästa i Norden och de Baltiska länderna, och har högt anseende både nationellt och internationellt. SSE erbjuder kandidatprogram, master- och forskarutbildningar, MBA program och vidareutbildning av högsta internationell standard. Skolan bedriver också forskning i världsklass.

Sedan 1999 är vi, som första universitet i Sverige, ackrediterade av European Quality Improvement System (EQUIS). Det innebär att alla våra utbildningsprogram och forskning görs med högsta kvalitet på en internationell nivå. HHS är också den skola som representerar Sverige i CEMS och PIM nätverken, vilka är samarbeten mellan de bästa handelshögskolorna i världen - en garanti för den höga kvalitet som vi är kända för. 

Samarbete med näringsliv och offentlig sektor

HHS grundades 1909 av representanter från Sveriges näringsliv, och skolan har behållit ett nära samarbete med näringsliv och organisationer sedan dess. Några av världens ledande företag såsom H&M, Ericsson, ABB och Scania är alla Corporate Partners till skolan. Våra nära relationer till näringsliv och organisationer garanterar att vår forskning och undervisning är relevant och up-to-date. 

Visa alla utbildningar med Handelshögskolan i Stockholm

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
MBA
Executive MBA Längd Pris Ort Snittbetyg
Executive MBA Handelshögskolan i Stockholm 18 månader Från 495 000 SEK Stockholm
5,0 (21)
Executive MBA vid Handelshögskolan i Stockholm 18 månader Från 495 000 SEK Stockholm

Visa alla

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Handelshögskolan i Stockholm och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Handelshögskolan i Stockholm

Sveavägen 65
113 59 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 21 recensioner.

Johan Högberg
(5)
Jag har haft stor nytta av många delar av MBA-programmet. Både som personlig utveckling och i mitt företagande och investerande. Jag ser tillbaka på programmet med stor glädje och jag är glad för att jag fick möjligheten att gå MBAn. Det var ett väldigt välordnat och bra sammansatt program överlag. Det hjälpte och inspirerade mig också att ta nä...
Visa mer
Louise Croneborg-Jones
(5)
The Executive MBA gave me a whole new outlook on business, sustainability, finance and innovation. It has been one of the most riveting experiences to study together with a diverse and inspiring group of international professionals at the Stockholm School of Economics, under the guidance of some of the most impressive teachers I have encounter...
Visa mer
Fernanda Torre
(5)
The MBA in the Stockholm School of Economics was the best learning experience I ever had. The fact that you do it after having been working really enhances the learning experience since it's possible to relate to every aspect of the MBA. The feeling after completing the SSE MBA is one of empowerment: "Now I can do this! Now I can make a differen...
Visa mer
Intresseanmälan

För att få mer information från Handelshögskolan i Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 21 recensioner.