Certifierad Vårdbiträde

Education Online, Distans
Längd
20 veckor
Pris
11 920 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
20 veckor
Pris
11 920 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 11 920 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Certifierad Vårdbiträde

Certifierad Vårdbiträde

Utforska Världen av Hälsa och Vård med Vårdbiträdeutbildning Online

En Djupgående Resa Genom Åtta Omfattande Delkurser

Utbildningen som erbjuds är en djupgående och omfattande resa in i världen av hälsa och vård. Med åtta mycket omfattande delkurser täcker vår vårdbiträdesutbildning online en rad olika områden som sträcker sig från grundläggande anatomiska och fysiologiska principer till specialiserade ämnen som gerontologi och funktionsnedsättningar. Denna helt onlinebaserade utbildning på cirka 20 veckor motsvarar två terminer och ger dig möjlighet att förvärva kunskaper och färdigheter som krävs för att göra en verklig skillnad i människors liv.

Anatomi och Fysiologi

Att ta sig an detta utbildningsprogram innebär att du kommer att få en djupare förståelse för människokroppens komplexitet genom att studera dess anatomi och fysiologi. Genom vår välinriktade onlineundervisning får du möjlighet att fördjupa dig i ämnet och bygga en solid grund för att förstå och tillämpa dessa principer i vårdpraxis.

Psykologi och Psykiatri

Inom vårdbiträdeutbildningen online integreras även kunskaper inom områden som psykologi och psykiatri för att ge dig verktyg att hantera de psykiska och emotionella aspekterna av hälsa och sjukdom. Genom interaktiva onlinelektioner och fallstudier får du möjlighet att tillämpa dina kunskaper och utveckla kompetenser som är relevanta för att stödja individers välmående.

Omvårdnad och Social Omsorg

Under vårdbiträdeutbildningen online betonas inte bara teoretisk kunskap utan även praktiska färdigheter och tillämpningar inom omvårdnad och social omsorg. Genom virtuella simuleringar och praktikfall får du möjlighet att träna på verkliga scenarier och utveckla dina förmågor att ge stöd, vård och omsorg på ett empatiskt och professionellt sätt.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Målgrupp

Inga förkunskapskrav

Kursinnehåll

Under utbildningen varvar vi teori med videoinspelningar, teoretiskt material och uppgifter. Du behöver få godkänt på deluppgifterna samt inlämningsuppgifterna för att få en godkänd certifiering.

Investering

14 900 inkl.moms

Kursledare

Vår onlineutbildning leds av den erfarna och engagerade utbildaren Seliman, som inte bara har en gedigen bakgrund inom apoteksbranschen utan även har varit yrkeslärare inom vårdbiträdesprogrammet i många år. Genom Selimans pedagogiska ledarskap får du möjlighet att ta del av inspirerande föreläsningar och interaktiv undervisning som syftar till att maximera ditt lärande och din utveckling som vårdbiträde.

Examen, diplom m.m.

Efter utbildningen kan du arbeta som:

  • Vårdbiträde på olika arbetsplatser, som till exempel inom äldreomsorgen, LSS-boenden, hälso- och sjukvården och även inom socialpsykiatrin.

Vi hjälper dig att säkra en praktikplats inom hälso- och sjukvårdssektorn mot en ersättning på endast 5000 kr. Ge din karriär en flygande start och anslut dig idag för att ta del av denna unika möjlighet!

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad Vårdbiträde, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Education Online

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights