Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Distansia

Distansia – E-learning-utbildningar på distans

Distansia är en del av Distanskunskap Scandinavia AB. Distansia bedriver teoretiska och praktiska elkurser på distans utifrån Elsäkerhetsverkets regler och krav. Distansia håller i utbildningar som ger dig rätt att arbeta som behörig elektriker eller som elektriker BB1. 

Elkurser på distans

De lärarledda elkurserna bedrivs via skolans utbildningsportal på internet. Du får själv välja kursstart och tempo på utbildningarna och du får studera helt i din egen takt. Distansia har behöriga ellärare med hög kompetens som vägleder dig som elev hela vägen genom kursen – även under kvällar och helger. Du kommer få allt det viktiga och nödvändiga stöd som behövs för att uppnå ett lyckat studieresultat! Distansia har, förutom elektriker som saknar behörighet eller vill utbilda sig, också kunder som Försvarsmakten, Arbetsförmedlingen, Volvo och LKAB.

Visa alla utbildningar med Distansia

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Teknik
El / elektronik Längd Pris Ort Snittbetyg
Allmän elbehörighet ”Auktorisation AL” Från 28 906 SEK Distans
5,0 (1)
Begränsad behörighet ”Auktorisation B” Från 9 800 SEK Distans

Visa alla

Video

Att läsa på Distansia innebär många fördelar. Du slipper bland annat att vara på plats i en skolan, utan kan studera när det passar dig. Du behöver heller inte vara borta från familj och hem och du undviker inkomstbortfall. Titta på videon för mer information om Distansias utbildningar!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Distansia och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Distansia

St. Nygatan 17
411 08 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Micke
(5)
Sökte en seriös utbildare där jag kunde jobba och samtidigt läsa helt på distans.Distansias utbildning är mycket bra upplagd, där jag kunde styra min tid helt själv och även få tid till över till familjen.Har nu min Allmänbehörighet, bara så skönt och jag kan varmt rekommendera denna utbildning.
Intresseanmälan

För att få mer information från Distansia, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.