Coachande Ledarskap Företagsanpassad med Propellermodellen ®

CoachCompanion
Kort om utbildningen
Anpassad tidsintervall
Nästa tillfälle: Sker efter förfrågan - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande
Svenska

Kursbeskrivning

Utbildning i coachande ledarskap för företag och organisationer

Vi har lång erfarenhet av utvecklingsarbete med små-, medelstora- och globala företag där coachande ledarskap varit medlet för att nå målet. Vi agerar nationellt och internationellt på distans eller på plats enligt önskemål. Vår erfarenhet är att coachande ledarskap är sättet för ett hållbart ledarskap som gör skillnad i ett effektivt ledarskap i många olika professioner i alla branscher. Tillsammans med er kunskap om ert företag så designar vi utbildningen att passa er verksamhet.

Ett upplägg på exempelvis 4 dagar kan vara att de två första utbildningsdagarna innehåller det coachande förhållningssättet och 5 vassa coachkompetenser. De två sista dagarna har vi fokus på coaching i ledarrollen. Deltagarna får också goda självinsikt genom alla praktiska övningar som görs under hela utbildningen vilket är en förutsättning för gott ledarskap.

Forskning visar, att coaching i ledarrollen förbättrar resultaten, prestationerna, utvecklar samarbetsförmågan och stärker teamkänslan. Här finns mycket att vinna för en coachande ledare! 

Syfte
Syftet med utbildningen är att deltagarna ska få förståelse för hur rollerna chef, ledare och coach i ett coachande ledarskap får en direkt påverkan i resultat och tillväxt inom grupp/team och mål. Både i de organisatoriska som de individuella målen. 

Varför välja CoachCompanion?

Bli certifierad

Arbetar Internationellt

Eftertraktad utbildning

Målgrupp

Deltagare i Det Coachande Ledarskapet är personer som har en formell ledande befattning. Men det kan också vara personer som behöver kombinera coaching in i en specialist roll, t.ex. konsult eller rådgivare. Utbildningen passar även också utmärkt som en del i era interna ledarskapsprogram.  

Vi kan också ta hand om uppbyggnaden av en coachande företagskultur med egna interncoacher som vi tränar och vidareutbildar. Fråga oss gärna vad vi tror att det kan innebära för er.

Investering

Kontakta CoachCompanion för vidare dialog och för offertförslag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachande Ledarskap Företagsanpassad med Propellermodellen ® , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CoachCompanion

CoachCompanion – ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag inom professionell coaching och ledarskap

CoachCompanion vet vad professionell coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från det coachande ledarskapet för chefer till grundläggande utbildningar för privatpersoner som vill stärka sitt CV och rusta sig med professionella verktyg. CoachCompanion är ett av...


Läs mer om CoachCompanion och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CoachCompanion

CoachCompanion
Saltmätargatan 5
11359 Stockholm

Tel: 040 - 30 68 60

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Coachande Ledarskap Företagsanpassad med Propellermodellen ® !

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 378 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Coachande Ledarskap Företagsanpassad med Propellermodellen ® från CoachCompanion, fyll i dina uppgifter: