Affärssystem

Brights Learning, i Solna (+1 orter)
Längd
1 dag – 4 månader
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
1 dag – 4 månader
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Utbilda dig inom affärssystem med Brights! 

Brights skräddarsyr utbildningar baserat på kunders specifika behov och har lång erfarenhet av att utbilda inom Affärssystem som SAP, ServiceNow, Salesforce och Dynamics (ERP och CRM).

Under utbildningen förbereds deltagarna för att arbeta med bryggan mellan ett företags IT- och affärsverksamhet. Programmet kombinerar praktiska inslag, såsom att omvandla verksamhetskrav till funktionalitet på vald plattform, med träning i kommunikation och business mindset. Kombinationen av kunskap gör att deltagarna kan arbeta nära verksamheten, med god förståelse för processer och hur man maximerar effekten av en implementation av ett affärssystem. Utöver de tekniska delarna kommer deltagarna även utveckla självledarskap och samarbetsförmåga. För att stödja inlärningsprocessen och utvärdera om lärandemålen har uppnåtts, arbetar vi med täta check-points där vi använder olika typer av bedömningar, i detta program innefattar det både teoretisk kunskap och praktisk kompetens.

Vi utbildar både medarbetare som har behov av kortare kompetensutveckling samt medarbetare som behöver en större omställning in i ett nytt/närliggande yrke.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Kontakta oss för mer information

 • Öppen utbildning
 • Solna

Kontakta oss för mer information

 • Öppen utbildning
 • Distans

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs, men förstudier ingår i de längre programmen.

Kursinnehåll

Exempel på huvudsakliga moduler som kan anpassas efter specifika behov:

 • Kundengagemang

 • PL-200 Power Platform

 • Försäljning, kundtjänst och marknadsföring

 • Finance & Operations

 • MB-300 MS Dynamics 365 Core Finance & Operations

 • Supply Chain Management och tillverkning

 • Business Central

 • MB-800 MS Dynamics 365 Business Central

 • SAP

 • Introduktion till SAP

 • Demo och leverans

 • Konfiguration och integrationer

 • Testning och implementation

 • Projektledning

 • Kunskap om affärsprocesser

Alla moduler går att beställa som separata kortare utbildningar.

Upplägg

Vår pedagogiska modell, "The Brights Way", bygger på fyra grundläggande förhållningssätt för effektivt lärande. Vi arbetar kontinuerligt  under våra utbildningar med deltagarnas motivation för att skapa en givande utbildningsupplevelse. Vi säkerställer att investerad tid och resurser ger konkreta resultat och förbättringar. Dessutom integrerar vi lärande naturligt i vardagen och arbetslivet för att främja kontinuerlig utveckling.

Vår pedagogiska metodik inkluderar korta föreläsningar kombinerat med praktiska övningar för att maximera inlärningseffektiviteten. Deltagarna får möjlighet att lösa verkliga problem och lära sig genom att experimentera och samarbeta med varandra. Genom att främja ett Growth Mindset och integrera feedback och reflektion i våra utbildningar skapar vi en kultur där lärande och tillväxt är kontinuerlig och självförstärkande.

Hybridutbildning


Utbildningsort är till stor del flexibel då vi erbjuder undervisning på distans. Vi kan både utbilda i de fysiska momenten som krävs på plats hos kunder eller i våra lokaler som finns på 60 orter i Sverige. Exakt upplägg och fördelning av dagar tas fram i dialog med kund när vi skräddarsyr utbildningens innehåll och läromål.

Kursledare

Vi arbetar med ett stort nätverk av yrkesverksamma experter inom sina områden. Våra lärare är viktiga för att stimulera motivation och lärande i våra utbildningar. Våra metoder ger dem möjlighet att underlätta inlärning och coacha våra deltagare att vara redo för verkligheten och arbete. I ett samarbete presenterar vi alltid läraren för kund, som även har möjlighet att påverka urvalet och profil.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning får deltagare diplom utfärdat av Brights learning.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Affärssystem, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Brights Learning
Solnavägen 3H
113 63 Solna

Brights - We build skills

Brights startades som ett sätt att effektivt utveckla personers kompetens i en snabbt föränderlig värld. Vi hjälper företag optimera sina resurser genom att förse medarbetarna med nya färdigheter inom eftertraktade områden och teknologier. Sedan 2015 har över 1 000 företag...

Läs mer om Brights Learning och visa alla utbildningar.

Highlights