Visa utbildning.se som: Mobil

BAS P / BAS U företagsanpassat

Branschutbildarna
Kort om utbildningen
Kontakta oss
Nästa tillfälle: Kontakta oss för önskad kursstart - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Bas P/U lärarledd bild

Arbetsmiljö – BAS P / BAS U företagsanpassat - Branschutbildarna har lång erfarenhet av att skräddarsy kurser för både större och mindre organisationer. 

Har ni önskemål som inte täcks av vårt ordinarie kursutbud söker vi hitta en paketlösning som passar er. Vi skräddarsyr utifrån befintligt kursutbud eller utvecklar nya kurser efter förfrågan.

Vi offererar och genomför de företagsanpassade kurserna även på kort varsel samt hjälper er att planera och genomföra längre kursserier - allt efter behov. Vi arrangerar både endagsutbildningar och längre kurssserier.

Hör av er till oss och berätta vilka önskemål ni har så diskuterar vi utbildningslösningar för just ert företag!

Målgrupp

Alla företag som vill ha en intern företagsanpassad Bas P / Bas U utbildning. Våra kursledare är välutbildade arbetsmiljöingenjörer med mångårig arbetslivserfarenhet. Samtliga kursledare för Bas P / Bas U har personliga erfarenheter från att ha agerat Bas P / Bas U på olika byggprojekt.

Video

Upplägg

En företagsanpassad kurs innebär att vi anpassar kursen utifrån er unika verksamhet. Den allmänna delen är dock lika för alla företag och branscher. Innan kursinnehållet spikas kommer vi att be er svara på ett antal frågor som beskriver bl.a. deltagarnas tjänstebeteckningar och huvudsakliga arbetsuppgifter. Detta för att kursen skall kännas relevant för deltagarna och i huvudsak vara inriktad kring den arbetsmiljö där deltagarna befinner sig i sitt dagliga arbete.

Efter genomförd kurs erhåller deltagarna ett personligt kursintyg som beskriver kursens innehåll. Planeras tillsammans med kursledaren.

Investering

Kontakta oss för en offert

Certifikat

BAS U & BAS P

BAS P och BAS U

På varje byggarbetsplats måste byggherren utse byggarbetssamordnare, dels för utförandet av bygget och för projektering. BAS U står för Byggarbetsmiljösamordnare för utförande och BAS P står för Byggarbetsmiljösamordnare planering och projektering.

Läs mer om BAS P och BAS U

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om BAS P / BAS U företagsanpassat, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Branschutbildarna

Branschutbildarna

Branschutbildarna i Sverige AB

Branschutbildarna erbjuder praktiska utbildningar som ger dig rätt kompetens på ett så enkelt vis som möjligt. Vi tror inte på högläsning ur paragrafer utan ger dig verktygen för att hitta det du söker, när du behöver det.  Med över 11...


Läs mer om Branschutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Branschutbildarna

Förrådsvägen 2
90132 Umeå

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera BAS P / BAS U företagsanpassat!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 450 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Vilken arbetsmiljöutbildning ska...
Branschutbildarna

Är du intresserad av att lära dig mer om arbetsmiljö, men osäker på var du ska börja? Kanske har du precis blivit utsedd till skyddsombud, kanske vill du bara veta vad du har för rättigheter och skyldigheter som anställd. Inom arbetsmiljö finns ett flertal olika utbildningsvägar att gå. Men oroa dig inte, vi guidar dig rätt!

Läs mer
Vad är arbetsmiljö och varför sk...
Branschutbildarna

Arbetsmiljö är allt, ja allt, runtom dig på din arbetsplats. Allt från kollegans härskartekniker till din ergonomiska stol. Arbetsmiljön är avgörande för hur du trivs och presterar på ditt jobb. Och eftersom att du jobbar en stor del av av din vakna tid är väl det ändå ganska så viktigt?

Läs mer