Visa utbildning.se som: Mobil

BAS P / BAS U företagsanpassat

Branschutbildarna
Kort om utbildningen
Kontakta oss
Nästa tillfälle: Kontakta oss för önskad kursstart - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Bas P/U lärarledd bild

Arbetsmiljö – BAS P / BAS U företagsanpassat - Branschutbildarna har lång erfarenhet av att skräddarsy kurser för både större och mindre organisationer. 

Har ni önskemål som inte täcks av vårt ordinarie kursutbud söker vi hitta en paketlösning som passar er. Vi skräddarsyr utifrån befintligt kursutbud eller utvecklar nya kurser efter förfrågan.

Vi offererar och genomför de företagsanpassade kurserna även på kort varsel samt hjälper er att planera och genomföra längre kursserier - allt efter behov. Vi arrangerar både endagsutbildningar och längre kurssserier.

Hör av er till oss och berätta vilka önskemål ni har så diskuterar vi utbildningslösningar för just ert företag!

Målgrupp

Alla företag som vill ha en intern företagsanpassad Bas P / Bas U utbildning. Våra kursledare är välutbildade arbetsmiljöingenjörer med mångårig arbetslivserfarenhet. Samtliga kursledare för Bas P / Bas U har personliga erfarenheter från att ha agerat Bas P / Bas U på olika byggprojekt.

Video

   

Upplägg

En företagsanpassad kurs innebär att vi anpassar kursen utifrån er unika verksamhet. Den allmänna delen är dock lika för alla företag och branscher. Innan kursinnehållet spikas kommer vi att be er svara på ett antal frågor som beskriver bl.a. deltagarnas tjänstebeteckningar och huvudsakliga arbetsuppgifter. Detta för att kursen skall kännas relevant för deltagarna och i huvudsak vara inriktad kring den arbetsmiljö där deltagarna befinner sig i sitt dagliga arbete.

Efter genomförd kurs erhåller deltagarna ett personligt kursintyg som beskriver kursens innehåll. Planeras tillsammans med kursledaren.

Investering

Kontakta oss för en offert

Certifikat

BAS U & BAS P

BAS P och BAS U

På varje byggarbetsplats måste byggherren utse byggarbetssamordnare, dels för utförandet av bygget och för projektering. BAS U står för Byggarbetsmiljösamordnare för utförande och BAS P står för Byggarbetsmiljösamordnare planering och projektering.

Läs mer om BAS P och BAS U

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om BAS P / BAS U företagsanpassat, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Branschutbildarna

Branschutbildarna

(Men så klart har vi kvar våra populära lärarledda kurser också) Några exempel av våra 60 olika videokurser: BAS P / BAS U SAM / BAM ABC-Akutsjukvård Jobba bättre med mindre stress LSS Kontakta oss för mer information om Bas...


Läs mer om Branschutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Branschutbildarna

Förrådsvägen 2
90132 Umeå

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera BAS P / BAS U företagsanpassat!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 322 recensioner
Alla recensioner för arrangören