Förhandling i samband med entreprenadprojekt

BG Institute, i Stockholm (+1 orter)
Längd
Två dagar
Pris
18 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
21 oktober, 2024 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Längd
Två dagar
Pris
18 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
21 oktober, 2024 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Från 18 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Välkommen till en kurs i förhandlingsteknik i entreprenadprojekt under ledning av förhandlingsexperten Johan Lagerbielke.

Dag 1 – Förberedelse inför förhandling, pris- och problemlösandeförhandlingar samt förhandlingens psykologi och kommunikationen med motparten Vi kommer under dagen att lära oss grunderna i pris- och problemlösande förhandlingar samt grundläggande kommunikation i samband med förhandlingar. Under den första kursdagen kommer fokus att ligga på förberedelse inför förhandling. En allmän, enkel och mycket användbar modell för förberedelse till förhandling kommer att introduceras. Förberedelsemodellen kommer ursprungligen från Harvard Law School och har vidareutvecklats vid Handelshögskolan i Stockholm. Under dagen så får du träna dig på att förbereda dig utifrån den allmänna förberedelsemodellen. Förhandlingssimuleringarna den första kursdagen kommer inte ha något juridiskt innehåll. Syftet med detta är att fokus skall ligga på själva förhandlingstekniken och inte på den juridiska analysen som annars lätt kan hamna i förgrunden. Dag 2 – Förhandling i samband med entreprenadprojekt Under den andra kursdagen som handlar om förhandlingssituationer i samband med entreprenadprojekt så tittar vi på typiska förhandlingssituationer samband med dessa och tillämpar de arbetsmetodiker vi lärt oss under dag 1 på dessa situationer. Hur bör man tänka vid förhandling i samband med ÄTA-arbeten? Hur gör man en tvistelösningsförhandlingsanalys? Hur bör man tänka i samband med dessa förhandlingar? Övrigt Kursen är en interaktiv workshop och den bärande tanken är att deltagarna skall få med sig en strukturerad metod för sitt framtida förhandlingsarbete Målgrupp Kursen passar alla som är verksamma inom entreprenadbranschen och då och då ställs inför situationer som kräver god förhandlingsförmåga.

Kommande kursstarter

Välj mellan 4 kursstarter

21 oktober, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

21 oktober, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

17 februari, 2025

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

17 februari, 2025

  • Onlineutbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandling i samband med entreprenadprojekt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
BG Institute
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...

Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Highlights