Arbetsrättslig nyhetsdag 2025

BG Institute, i Stockholm (+1 orter)
Längd
Heldag
Pris
9 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 mars, 2025 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Längd
Heldag
Pris
9 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 mars, 2025 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Från 9 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Vår uppskattade nyhetsdag för dig som jobbar med HR eller har personalansvar. Kursen genomförs varje år och har alltid nöjda och återkommande deltagare. BG Institute har privilegiet ha en av de bästa arbetsrättsadvokaterna i Sverige, Åsa Erlandsson, som föreläsare och expert. Hon kommer att uppdatera dig med det senaste inom arbetsrätten.

Kursdeltagare har vid senaste genomförandet givit kursen snittbetyget 4.71 av 5.0  Under denna nyhetsdag får du kunskap om den allra senaste lagstiftningen inom arbetsrätten och hur du tillämpar den i ditt arbete. Du får du en bred uppdatering med fördjupning och fokus på de mest aktuella delarna. Kursen ger dig en överblick av vad som är på gång inom det arbetsrättsliga området, med ett mycket praktiskt perspektiv. Vi pratar om ”hard facts” som nya lagar, regler och rättsfall, men vi går även igenom trender på arbetsmarknaden. Alla nyhetsdagar på BG Institute utgår från aktuella rättsfall, lagändringar och trender. Därför kommer agendan för nyhetsdagarna fastställas slutgiltigt närmare inpå kursdagen.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

13 mars, 2025

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

13 mars, 2025

  • Onlineutbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsrättslig nyhetsdag 2025, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
BG Institute
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...

Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Highlights