Visa utbildning.se som: Mobil

Bas-P Byggarbetsmiljösamordnare

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
2 dagar
14 600 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-05-16 - Stockholm
Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
14 600 SEK
2022-05-16

Stockholm
14 600 SEK
2022-11-14

Kursbeskrivning

Alla har rätt att komma hem välbevarade efter jobbet.
Som Bas-P ansvarar du över de tidiga skedena i ett byggprojekt vad gäller att samordna arbetsmiljön. Denna kurs går igenom vad som krävs för att vara Bas-P Byggarbetsmiljösamordnare. Du får kunskap om arbetsmiljölagen, arbetsmiljöfrågor, roller och ansvar, vilka områden som ska redovisas i arbetsmiljöplanen, hur skyddsarbetet ska organiseras, vilka riskbedömningar som ska göras och hur du samordnar. Efter avslutad kurs ska du också veta vad du behöver läsa in för att klara en certifiering för Bas-P.

  • Generell genomgång av Arbetsmiljölagen (AML), regelverkets struktur, direktiv och föreskrifter
  • Information om de förskrifter från Arbetsmiljöverket (AFS) som rör Bas-P; Byggnads- och anläggningsarbete, Arbetsplatsens utformning, Belastningsergonomi, Stegar- och arbetsbockar, Ställningar, Asbest och Kemiska arbetsmiljörisker
  • Krav och roller
  • Att utse Bas-P och Bas-U
  • Grundläggande arbetsmiljökunskap; arbetsmiljöplan och metoder
  • Praktisk samordning

Målgrupp

Arkitekter, byggherrar, driftansvariga, förvaltare, projektledare, projektörer m.fl. som arbetar som Bas-P eller kommer att arbeta som Bas-P.

Kursens mål

Att du ska få den teoretiska Bas-P-kompetens som regelverket kräver. Det innebär att du kommer ha god kunskap om AML, regelverkets struktur och arbetsplatsens utformning samt grundläggande kunskap om arbetsolyckor, belastningsskador, buller och förebyggande arbete. Målet är också att du ska veta vad du behöver för att klara en certifiering för Bas-P.

Investering

14600 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Bas-P Byggarbetsmiljösamordnare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BFAB (STF)

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. Vi...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bas-P Byggarbetsmiljösamordnare!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 27 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Bas-P Byggarbetsmiljösamordnare från BFAB (STF), fyll i dina uppgifter: