Sakkunnig tillgänglighet grundutbildning, TIL

Approvus AB, i Borås (+1 orter)
Längd
3 dagar
Pris
11 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
21 maj, 2024 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Längd
3 dagar
Pris
11 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
21 maj, 2024 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Från 11 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Sakkunnig tillgänglighet grundutbildning

3 dagar inklusive tid för tentamen

Rollen som sakkunnig av tillgänglighet är att, i samband med bygglov och enligt kontrollplanen, kontrollera och verifiera om bygglagstiftningens krav på tillgänglighet och användbarhet för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga är uppfyllda. Vår grundutbildning hjälper dig genom de olika ämnesområdena och förbereder dig för den skriftliga tentamen som du behöver avlägga för att verifiera din kompetens. Tid för tentamen ingår som avslutning av utbildningen under dag 3.

Kommande kursstarter

Välj mellan 4 kursstarter

21 maj, 2024

 • Öppen utbildning
 • Stockholm
 • Svenska

17 juni, 2024

 • Öppen utbildning
 • Stockholm
 • Svenska

10 september, 2024

 • Öppen utbildning
 • Borås
 • Svenska

12 november, 2024

 • Öppen utbildning
 • Stockholm
 • Svenska

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar inom byggsektorn som t ex arkitekt eller konsult och som ska ha eller redan har rollen som sakkunnig kontrollant tillgänglighet. Avser du att ansöka om personcertifiering är utbildningen förberedande för den tentamensskrivning som, vid godkänt resultat, är ett av kraven för att kunna bli certifierad.

Kursledare

Roger Anneling, Approvus AB

Konsult och utbildare inom bygg- och fastighetsbranschen. Roger hjälper, på konsultbasis, företag i hela landet att identifiera och bevaka förändringar i relevant lagstiftning och är därmed väl förtrogen med svensk bygglagstiftning. Roger är certifierad kontrollansvarig och har kontinuerligt varierande uppdrag som KA.

Examen, diplom m.m.

Certifieringen grundar sig i Boverkets föreskrift BFS 2011:18 TIL 2. Ansökan om certifiering gör du hos ett certifieringsföretag som är ackrediterat för ändamålet. Förutom kraven i föreskriften behöver du godkänt resultat på tentamen för att gå vidare till certifiering.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Sakkunnig tillgänglighet grundutbildning, TIL, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Approvus AB
Katrinebergsgatan 19
504 39 Borås

Liten med muskler – vi är det lilla företaget men stora på kunskapsförmedling

KA och sakkunniga enligt PBL Som enda utbildningsföretag kan vi erbjuda utbildningar inför certifiering inom samtliga sakkunnigområden enligt PBL och för kontrollansvariga. Vi har förberedande utbildningar inför ny- eller omcertifiering inom områdena: Kontrollansvariga KA, Energiexpert CEX, Sakkunnig funktionskontrollant OVK, Sakkunnig inom...

Läs mer om Approvus AB och visa alla utbildningar.

Highlights