Visa utbildning.se som: Mobil

Plan- och bygglagen Grundkurs - Online

SIFU
Kort om utbildningen
Valfritt
3 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: - Distans
Distans

Kursbeskrivning

Vår onlineutbildning ger dig grundläggande kompetens inom plan- och bygglagen och dess olika skikt. Hela vägen från översiktsplan ner till bygglov och marklov. Vi går igenom strukturer, roller, regler och kontrollansvarsrollen ur ett kontrollperspektiv. Utbildningen är till för dig som vill få en helhetsbild kring plan- och bygglagen och snabbt kunna applicera den i din yrkesroll.

Även om kursen är förinspelad kan du ställa frågor direkt till kursledaren. Kursen avslutas med ett prov som vid godkänt resultat ger dig ett kursintyg.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Plan- och bygglagen Grundkurs - Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Plan- och bygglagen Grundkurs - Online!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 169 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Plan- och bygglagen Grundkurs - Online från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer