Recensioner av Personlig effektivitet

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 16 recensioner
Skriv en recension
4/5
Örjan Svanerud
25 jan 2021

"Mycket nöjd, en av de bästa kurserna jag deltagit i. Formatet och kursledare var perfekt för ändamålet!"

4/5
Charmaine Slottsdahl
25 jan 2021

"Mycket bra! Jag kommer att rekommendera Academic House för denna kurs."

5/5
Sofia Härén
12 mar 2019

Bra balans mellan teori och praktiska övningar. Bra koppling till verkligheten, inte bara teori utan praktiskt applicerbart på mitt arbete.

5/5
Brita Wennsten
28 jan 2019

Det var intressant med hur vår hjärna fungerar och stresshantering. Samtal i små grupper också mycket bra.

5/5
Jonna Boubli
03 dec 2018

Anna var väldigt duktig föreläsare, vi slapp somna 😊 Gjorde all information intressant, levande, personligt anpassad till oss på kursen.

5/5
Anders
27 jan 2016
Personlig effektivitet

Mycket bra upplägg från teori till praktik. Varvade teori, övning och praktik. Kursen kändes relevant och bra att få återkopplingserbjudande. Öppen attityd. Inga dumma frågor fa...

Visa mer
5/5
Maximilian
27 jan 2016
Väldigt bra tips

Väldigt bra tips, verktyg och idéer för att kunna effektivisera och strukturera arbetet. Det var det jag ville ha.

5/5
Annika
27 jan 2016
Allt var bra

Allt var bra, särskilt delen om hur hjärnan fungerar. Bra fördelning av tid mellan föreläsningar, diskussioner och grupparbeten. Kursledaren var proffsig och det var bra med lit...

Visa mer
5/5
Anna-Karin
27 jan 2016
Personlig effektivitet

Mycket bra kursledare. Lyssnade och förklarade bra.

5/5
Markus
21 jan 2016
Handgripliga verktyg och råd

Handgripliga råd och verktyg att ta med sig hem och lätt att tillgodogöra sig informationen. Jag fick en känsla av att mina problem är ganska enkla att lösa.

5/5
Andreas
21 jan 2016
Bra konkreta råd

Bra konkreta råd och exempel som jag har nytta av i mitt arbete och som dessutom förankrats i en teoretisk kunskapsbas.

5/5
John
21 jan 2016
Överträffade förväntningarna

Kursen överträffade mina förväntningar! Jag är mycket nöjd.

5/5
Josefin
21 jan 2016
Väl använd tid

Skicklig kursledare, bra praktiska övningar och väl använd tid.

5/5
Maria
21 jan 2016
Nyttiga verktyg

Jag fick ett antal nyttiga verktyg att med mig hem och testa. Gott om tillfällen till reflektion, diskussion och att höra andras erfarenheter.

5/5
Örjan Svanerud
28 apr 2014

Mycket nöjd, en av de bästa kurserna jag deltagit i. Formatet och kursledare var perfekt för ändamålet!

5/5
Magnus
02 nov 2011

Kan verkligen rekommendera denna kurs! Trygg och bra gruppledare som gav utrymme. Jag har lyft mig och mitt arbete en nivå och har en handlingsplan som fungerar.