Visa utbildning.se som: Mobil
  • = Film
Visar 1-12 av 12 träffar
 

Mer om Utbildning i Google AdWords

Google AdWords – kurser i digital annonsering

Google AdWords är en annonseringstänst som bland annat tillåter annonsörer att välja de sökord som ska visa upp annonser och det högsta belopp som de kommer att betala för ett klick. När en användare söker på Google ser de sedan annonserna i samband med sökresultaten. Google AdWords har kommit att bli ett väldigt avancerat annonseringsverktyg som vars resultat beräknas genom historiska klickfrekvenser, relevansen av en annonsörs annonstext och sökord, en annonsörs kontohistorik och andra faktorer vars betydelse bestäms av Google.

Men AdWords är inte endast begränsat till sökannonsering. Det är även ett mycket kapabelt verktyg som kan användas för att annonsera med så kallade banners via Googles Displaynätverk. Även här går det att rikta in annonserna mot de hemsidor som är relevanta för er målgrupp. Det finns även stora möjligheter att annonsera på någon av Googles partners hemsidor. Exempelvis med videoreklam på Youtube eller annonsering i Gmail.

Med en utbildning i Google AdWords lär du dig skapa, hantera och optimera annonser i Googles digitala annonseringsverktyg. Kopplat med kunskaper i Google Analytics får du en bred kunskap i hur du bäst annonserar hos Google. I Analytics kan du se hur besökarna interagerar med din sida efter att du klickat på din annons, och ifall din annonsering faktiskt leder fram till några köp. 

Vanligt innehåll i en AdWords-utbildning:

  • Sätta upp kampanjer
  • Förstå kampanjstrukturen på plattformen
  • Lär dig hantera och optimera dina kampanjer
  • Bidding - automatiserat eller manuella bud
  • Avancerade funktioner
  • Retargeting
  • Best practices och tips
Så här går du vidare

Filtrera listan och välj passande utbildningar


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

Favoriter

boka utbildning

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!
Reportage
FEI Företagsekonomiska Institutet

FEI:s kurser och utbildningar erbjuder ett stort antal kurser och utbildningar för dig som är yrkesverksam. Du kan få mer information om vårt utbud här på utbildning.se eller direkt från fei.se.

FEI kompletterar nu utbudet med en nyhet, FEI erbjuder kurser och utbildningar som ger högskolepoäng och som leder till högskoleexamen.

Läs mer