Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Gustav Jansson vann MBA-stipendiet 2013

utbildning.se är glada över att kunna presentera  2013 års MBA-stipendiat, Gustav Jansson. Med utbildningen hoppas Gustav att han ska kunna ta sitt företag AKJ Energy Group till nästa nivå. 

 

 Gustav Jansson MBA stipendiat 2013

 

– Jag är självklart glad att jag vann och ser fram emot att påbörja utbildningen. Jag har en civilingenjörsutbildning i grunden, men jag vill utveckla mina ledarskapssidor för att kunna ta vårt företag till nästa nivå, säger Gustav som är delägare av- och VD för AKJ Energy Group.  Företaget arbetar med förnybar energi och bygger värmeanläggningar baserade på bioenergi.

Stipendiet delas ut varje år av utbildning.se i samarbete med dagens Industri och IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och går till en person som genom sin position och framtida potential kan bidra till fördel för sin organisation och för Sverige.

Gustav Jansson blev utvald eftersom juryn på Handelshögskolan ser en enorm potential i honom och hans bolag, som representerar framtidens sätt att producera energi.

Senast uppdaterad: 14 jun 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-03-28

MBA-ansökan och antagningskrav steg för steg

MBA-utbildningen skiljer sig från en magisterexamen då den inte förutsätter en utbildning i ekonomi. Därmed kan du göra en MBA-ansökan oavsett huvudämne i din grundexamen.

MBA
Läs mer
Senast uppdaterad: 2018-11-13

MBA-stipendiaten Maria Smith om 'ödesfrågan hållbarhet'

Maria vill få lärdom i hur man sätter finansiella siffror på det hela, för att se hur lönsamt det faktiskt är med hållbarhet. Detta så hon kan bevisa det hon tror på, med rätt verktyg.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-20

Roseline Olomina vann MBA-stipendiet

Publicerad: 2014-10-09
Roseline Olomina vann MBA-stipendiet värt 465.000 kronor. under 2015 att påbörja SSE MBA Executive Format vid Handelshögskolan i Stockholm. Läs om Roseline och varför hon fick vårt MBA-stipendium.

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!