Marknadsföring i sociala medier - Forum

2014-09-19 15:15   Carina

Mitt företag vill börja marknadsföra oss inom sociala medier men vi vet inte var vi ska börja. Kan ni hjälpa oss hitta kurser i det?


Svar: Marknadsföring i sociala medier
2014-09-19 15:20   Robin Saletti

Att synas i sociala medier har blivit allt viktigare de senaste åren och drygt hälften av Sveriges befolkning är aktiva användare. Bland de populäraste sociala medierna att marknadsföra sig i finns Facebook, Twitter, Instagram och LinkedIn. För att bygga upp en publik och uppnå bästa resultat finns det många användbara tips och riktlinjer att följa. Vi förmedlar kurser som ger förståelse för medierna och hur de går att använda på ett framgångsrikt sätt.

Här finns utbildningar i sociala medier

Via länken kan du enkelt sortera kurserna efter ort, pris och längd för att sedan fylla i en intresseanmälan. Det är självklart helt obindande och kostnadsfritt och du blir därefter snabbt kontaktad med mer information av företaget som håller kursen.

Kurser i sociala medier för företag

Är ni flera som önskar läsa en kurs kan ni snabbt göra en offertförfrågan via länken nedan. Då får ni snabbt tillbaka erbjudanden från företag som erbjuder kurser i det ni önskat! 

Hälsningar,
Infoteamet på utbildning.se 


Utbildningskategorier som matchar tråden
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨