Certifierad Finansekonom

Xpectum AB, Distans
Längd
8 veckor
Pris
26 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
8 veckor
Pris
26 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Video

Kursbeskrivning

Certifierad Finansekonom

Certifierad Finansekonom ger dig tillfälle att utveckla dina kunskaper med fördjupning i ekonomisk styrning, ekonomisk analys och juridik. En ekonomiutbildning för dig som vill få koll på de ekonomiska flödena och vilka styrmedel som står till buds. Du får lära dig hur effektivt budgetarbete kan vara ett värdefullt styrmedel, både för resultat och likviditet. Du får insyn i hur kapitalanvändning och kapitalanskaffning påverkar företagets lönsamhet och hur olika finansieringskällor kan kombineras.

Du erhåller även teoretisk och praktisk förståelse för när olika investeringskalkyler kan vara viktiga hjälpmedel vid beslutsfattandet. Därutöver får du kunskap i kalkylering med fokus på prissättning och val mellan olika produkter.

Delkursen i ekonomisk analys ger sedan en bra grund för att bedöma ett företag ekonomiska utveckling baserat på KPIer/ nyckeltal. Juridikdelen kopplar ihop allt utifrån ett juridiskt perspektiv. Kursen är helt på distans utan fysiska träffar och du läser i egen takt. Certifieringen sker i samarbete med FAR. Kursstart när du vill – utbildningen börjar när du beställer.

Upplägg

Kursen är datorstödd där teorin presenteras med ljud, bild och video. Allt för att stimulera så många sinnen som möjligt och att göra lärandet effektivt. Teorin blandas med interaktiva övningar.

Kursen sker med hjälp av Internet, interaktivt kursmaterial, faktabok och övningshäfte. Kursen är helt på distans och studietakten är fri dvs du läser i egen takt och på den tidpunkt som passar dig.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Svenska

Stödfunktioner:

Handledning
Via vårt meddelandesystem har du obegränsad tillgång till våra omtyckta och erfarna handledare. De svarar snabbt och är duktiga på att tolka dina frågor så att du får utförliga svar.

Målgrupp

  • Personer som strävar efter att utveckla eller förbättra sina färdigheter inom finansiell styrning och affärsverksamhet.
  • Konsulter och rådgivare som arbetar med att stödja organi- sationer i deras strategiska och finansiella beslutsfattande.
  • Personer i företag och offentlig förvaltning med ekono- miskt ansvar som vill höja sin kunskapsnivå
  • Ekonomer i företag som vill utvecklas för att ta sig an kvali- ficerade controlleruppgifter.
  • Ekonomer och handläggare i offentlig förvaltning som vill öka användandet av kalkyler och budgeter som beslutsun- derlag.
  • Övriga som vill skaffa sig kunskaper inom kvalificerad ekonomisk styrning på postgymnasial nivå.

Förkunskaper:
Gymnasieutbildning eller motsvarande utbildningsnivå rekommenderas. Alternativt kunskaper förvärvade på annat sätt.

Investering

26 900 SEK exkl. moms.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad Finansekonom, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Xpectum AB

xpectum

xpectum erbjuder distanskurser inom ekonomi, juridik, data och personlig utveckling. xpectum har mer än 20 års erfarenhet av distansutbildningar och vår styrka är att vi erbjuder distanskurser med personlig handledning där professionella handledare ger full support. Ett interaktivt studiematerial med...

Läs mer om Xpectum AB och visa alla utbildningar.

Highlights