Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

PMI-certifiering – preparandkurs-Distans

Wenell Management AB
Kort om utbildningen
4 dagar
26 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-03 - Distans
Distans
Kommande starter
Distans
26 900 SEK
2020-09-03

Distans
26 900 SEK
2020-10-08

Kursbeskrivning

PMI-certifiering – preparandkurs

Vill du utmärka dig som Projektledare? En certifiering från världens ledande organisation inom professionell projektledning hjälper dig att nå dit. 

PMP® står för ”Project Management Professional” och är en av världens mest etablerade certifieringar. Över 2400 personer är certifierade i Sverige och fler 960 000 över hela världen. Certifieringen utfärdas av PMI®, Project Management Institute.

Vi följer PMBOK®

Under kursens fyra dagar går vi igenom kunskapsområdena enligt PMBOK®. Du kommer att stärka dina kunskaper inom Professionell Projektledning samtidigt som du får en bra grund för att klara en PMP® certifiering. Kursen vänder sig också för dig som siktar på en CAPM® certifiering.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Du som arbetar som projektledare och vill certifiera dig som PMP®.

Du ska ha genomgått en grundläggande kurs i projektledning, samt ha praktisk erfarenhet som projektledare.  Kraven för att ta en certifiering är minst 35 utbildningstimmar samt 4500 arbetade timmar som projektledare de senaste åtta åren.

INNEHÅLL

 • Introduction to PMI ® / PMP ®
 • Integration Management
 • Scope Management
 • Time Management
 • Cost Management
 • Quality Management
 • Human Resource Management
 • Communication Management
 • Risk Management
 • Procurement Management
 • Stakeholder Management
 • Summary and conclusion

Upplägg

2 + 2 dagar med lärarledda självstudier mellan kurstillfällena. Max. 16 deltagare.

Totalt 35 timmars undervisning som genomförs på dagtid. Deltagarna förväntas lägga lika många timmar på självstudier inför certifieringen som genomförs av tredje part i PMI:s regi.

Dokumentationen består av PMBOK®, sjätte upplagan och en kurspärm. Vid första kurstillfället erhåller deltagarna omfattande material för självstudier, inklusive e-learning-moduler och online-tester som simulerar en PMP® – examination.

Investering

26.900 kr :- exkl. moms.

Kursledare

Kursledare är någon av våra anställda konsulter, som är PMP-certifierade och som alla har omfattande erfarenhet som konsulter och kursledare. Just det faktum att våra lärare är anställda hos oss är något som våra kunder och kursdeltagare ser som den främsta förklaringen till vår genomgående höga kvalitet oavsett vem som leder utbildningen.

Certifikat

PMP

PMI, Project Management Institute, är världens största professionella icke vinstdrivande organisation för projektledaryrket. Genom PMI kan du som projektledare erhålla ett flertal olika certifieringar, inklusive en av de vanligaste, PMP, som står för Project Management Professional.

Läs mer om PMP

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om PMI-certifiering – preparandkurs-Distans, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 45 recensioner.

Mats E
(5)
Fanstastik kursledare. Den bästa jag haft! Bra information innan kursstart och även när jag hade frågor innan jag signade upp före kursen
Håkan Henmyr
(4)
En bra upplagd kurs och ett bra material att jobba vidare med. Kursen är ju en hjälp i att klara en certifiering och arbetet som ska läggas ankommer kursdeltagaren själv. Detta i sig är arbetskrävande. Jag tycker utbildningen tydligt pekar på hur man ska resonera och hur man ska jobba vidare.
Peter L
(4)
En bra kurs och kursledare. För att förbättra den ytterliggare så skulle man kunna ha gjort kursmaterialet tillgängligt en vecka innan så att man kunnat studera lite hemma innan kurstillfället. Jag skulle också velat ha kortare kursdagar, typ 9:00-16:00, så att man hinner hem och kan repetera och förbereda sig inför kommande dag. 6 dagars kurs v...
Visa mer

Wenell Management AB

Wenell Management AB

Sedan 1 mars 2016 har vi inlett ett samarbete med Reco.se - en oberoende rekommendationstjänst på internet. Kursdeltagarna har möjlighet att ranka kursen på en femgradig skala samt att med egna ord beskriva sin upplevelse. Så här långt har över 850...


Läs mer om Wenell Management AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Wenell Management AB

Arenavägen 63, plan 9.
121 77 Johanneshov

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 45 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 765 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar