Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Truckförarutbildning A+B+D1 - Onlineutbildning

Truckexperten AB
Kort om utbildningen
2 dagar
1 399 - 1 599 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-12-07 - Skövde
Jönköping, Norrköping, Nässjö, Skövde, Växjö
Öppen utbildning

Kommande starter
Skövde
1 599 SEK
2022-12-07

Jönköping
1 399 SEK
2022-12-10

Norrköping
1 599 SEK
2022-12-10

Växjö
1 599 SEK
2022-12-10

Kursbeskrivning

Truckförarutbildning A+B+D enligt TLP10 med körgaranti

Truckutbildning A+B+D1 enligt TLP10 med körgaranti i Jönköping, Nässjö, Norrköping, Skövde och Växjö. Utbilda dig till truckförare med fokus på att du ska lära dig att köra truck på riktigt. Utbildningen ger dig behörighet för truckkort A1-4, B1-4 och D1. På vår truckutbildning i Skövde och Norrköping ingår behörigheterA1-4, B1-6 och D1.

Vi utför även företagsanpassade truckutbildningar ute hos er i hela Sverige, oavsett var ni befinner er. Kontakta oss för mer information!

  • Dag 1, genomförs den praktiska delen med truckkörning och övningar. 
  • Dag 2, genomförs teoridelen av dig hemifrån online. 
  • Dag 3, vi skickar ditt truckkort till dig!

Delbetala ditt truckkort! Du kan delbetala din truckutbildning hos oss med Klarna. Välj att betala senare eller att dela upp din betalning från 120 kr/mån med Klarna.

Målgrupp

Vår truckförarutbildning riktar sig till alla som arbetar eller söker arbete inom lager/industri. Hos oss har vi inget krav på erfarenhet eller förkunskaper. Utbildningen är öppen för alla som vill ta ett steg närmare sitt jobb som truckförare! Är du arbetslös? Vi hjälper dig med jobbsökande efter avslutad kurs!

Kursinnehåll

  • Truckkörning i autentisk lagermiljö
  • Daglig tillsyn av truckar
  • Säkerhetsrutiner och säkerhetsregler kring truckkörning
  • Fokus på säkerhet och att lära sig köra truck resurseffektivt
  • Webbaserad teori på svenska och engelska

Investering

Det är hög efterfrågan av utbildade truckförare på arbetsmarknaden idag. Med en bra truckutbildning i bagaget och ett truckkort i handen har du en större möjligheter och lätt att få jobb. På vår truckutbildning har du körgaranti och behörighet till de vanligaste trucktyperna. Vi har utbildningar för truckkort A och B samt D1. Vår truckutbildning är öppen för alla, privatpersoner såväl som företagskunder, och ingen tidigare erfarenhet krävs. Alla våra instruktörer är certifierade och vår truckutbildning utförs enligt TLP10, Truckläroplan 10. Investera i dig själv med ett truckkort från oss från 1599 kr ex moms. 

Kursledare

Våra truckinstruktörer har lång erfarenhet av truckarbete och mångårig erfarenhet av instruktörsarbete. Alla våra instruktörer är certifierade och utbildar enligt truckläroplan (TLP) 10.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Truckförarutbildning A+B+D1 - Onlineutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Truckexperten AB

Välkommen till oss på Truckexperten!

Vi erbjuder truckutbildningar i Jönköping, Nässjö, Norrköping, Skövde och Växjö för privatpersoner och företag. Ta truckkort hos oss med körgaranti till marknadens bästa priser! Hos oss tar du truckkort snabbt och smidigt! Alla våra instruktörer är certifierade och du får...


Läs mer om Truckexperten AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Truckexperten AB

Industrigatan 7
553 02 Jönköping

 Visa telefonnummer

Facebook


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Truckförarutbildning A+B+D1 - Onlineutbildning!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 111 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Truckförarutbildning A+B+D1 - Onlineutbildning från Truckexperten AB, fyll i dina uppgifter:

}