Visa utbildning.se som: Mobil
Truckutbildning A+B+D1

Välkommen till oss på Truckexperten!

Vi erbjuder truckutbildningar i Jönköping, Nässjö och Skövde för privatpersoner och företag. Ta truckkort hos oss med körgaranti till marknadens bästa priser! Hos oss tar du truckkort snabbt och smidigt! Alla våra instruktörer är certifierade och du får alltid ett registrerat och certifierat truckkort! Våra truckutbildningar riktar sig till er som använder truck i ert arbete. Våra kurser ger grundläggande kunskaper och färdigheter. I utbildningen ingår även moment som säkerhetsfrågor och tillsyn av trucken. Vi håller företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler eller hos er i hela Sverige. Kontakta oss så skräddarsyr vi utbildningen helt utifrån ert behov. Med vår webbaserade teori effektiviserar ni och förkortar utbildningstiden.

Truckexpertens truckutbildningar har som mål att utbilda er till truckförare som är goda ambassadörer för oss när ni kommer ut till er arbetsplats och arbetar. Kursen inriktar sig på att ni ska få goda säkerhetskunskaper och bli resurseffektiva truckförare. Alla våra truckutbildningar följer Truckläroplan (TLP) 10.

Vi håller till i toppmoderna och fräscha lokaler i Jönköping, Nässjö och Skövde med tillgång till många olika truckar. Hos oss slipper du vänta på din tur under utbildning och har alltid maximal körtid för att lära dig att köra truck. Helt i linje med vårt fokus att ni ska känna er trygga när ni börjar arbeta som truckförare.

Vi har körgaranti vilket innebär att du får komma tillbaka kostnadsfritt och praktisera ytterligare om du känner dig osäker. Det är viktigt för oss att du hanterar din truck på rätt sätt!

Läs mer om våra truckutbildningar eller boka en tid på hemsidan. Företagskunder är välkomna att kontakta oss så skräddarsyr vi utbildningen helt utifrån ert behov. Vi har som mål att vara marknadens mest lyhörda och flexibla leverantör av truckutbildning så oavsett vilken lösning du behöver kan du räkna med att vi gör allt för att hitta rätt truckutbildning för dig! Tveka inte att höra av er så inleder vi en dialog och vi erbjuder truckutbildning till marknadens bästa priser. Vi tål att jämföras – ta kontakt för kostnadsfri offert!

Visa alla utbildningar med Truckexperten AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Transport & fordon
Truck Längd Pris Ort Snittbetyg
Truckutbildning A+B+D1 2 dagar Från 1 599 SEK Flera orter (4)
5,0 (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Truckexperten AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Truckexperten AB

Industrigatan 7
553 02 Jönköping

 Visa telefonnummer

Facebook


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

David
Överträffade mina förväntningar! Riktigt bra handledare, som hjälpte mig hela vägen från start till jag fick mitt truckkort. Supernöjd. Rekommenderas varmt.
Ninos
Lärde mig fort och dom var tydliga så man lärde sig bra. Bra handledare och företag.
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Truckexperten AB, fyll i dina uppgifter: