Visa utbildning.se som: Mobil

Strategisk inköpsteknik

SIFU
Kort om utbildningen
2 dagar
12 700 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-03-30 07:30 - Distans
Distans, Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
12 700 SEK
2022-03-30

Stockholm
12 700 SEK
2022-05-05

Göteborg
12 700 SEK
2022-11-17

Kursbeskrivning

Inköp av varor och tjänster står oftast för den enskilt största kostnaden inom verksamheten . Genom att se över sina inköpskostnader kan företagets lönsamhet förbättras avsevärt.

I kursen Strategisk inköpsteknik går vi igenom olika strategier och praktiska metoder för hur du kan utveckla verksamhetens inköpsarbete på sikt. Genom val av leverantörer och prisförhandlingar kan du uppnå stora resultatförbättringar. Du får lära dig kartlägga och analysera nuläget och utifrån det ta fram handlingsplaner. Utbildningen går även in på hur du kan arbeta mot uppsatta mål och mäta resultat inom exempelvis besparings-, leverans- och kvalitetsmål.

Utbildningen är till för dig som är inköpschef eller inköpare och vill strukturera och förbättra ert strategiska inköpsarbete.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Strategisk inköpsteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Strategisk inköpsteknik!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 90 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Strategisk inköpsteknik från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer