Visa utbildning.se som: Mobil

Solcellssystem: uppbyggnad - teknik - ekonomi

SIFU
Kort om utbildningen
2 dagar
12 100 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-10-06 06:30 - Göteborg
Distans, Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning

Kommande starter
Göteborg
12 100 SEK
2022-10-06

Göteborg
12 100 SEK
2023-01-25

Stockholm
12 100 SEK
2023-05-03

Distans
12 100 SEK
2022-12-01

Kursbeskrivning

I strävan efter ett fossilfritt samhälle spelar solenergi en viktig roll. I en relativt ny bransch under utveckling finns det goda skäl att hålla sig uppdaterad.

Här har du möjligheten att under två dagar fördjupa dig i lagar och regler, få en god förståelse för de ekonomiska och tekniska aspekterna samt se systemets uppbyggnad i sin helhet. 

Efter genomförd kurs bör du ha en god förståelse kring hur solceller fungerar med målet att hitta den optimala lösningen - den som ger mest energi för pengarna.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Solcellssystem: uppbyggnad - teknik - ekonomi, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Solcellssystem: uppbyggnad - teknik - ekonomi!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 169 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Solcellssystem: uppbyggnad - teknik - ekonomi från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer