Visa utbildning.se som: Mobil

Solcellssystem: uppbyggnad - teknik - ekonomi

SIFU
Kort om utbildningen
2 dagar
12 100 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-04-04 07:00 - Stockholm
Distans, Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
12 100 SEK
2022-12-01

Stockholm
12 100 SEK
2022-04-04

Göteborg
12 100 SEK
2022-10-06

Kursbeskrivning

I strävan efter ett fossilfritt samhälle spelar solenergi en viktig roll. I en relativt ny bransch under utveckling finns det goda skäl att hålla sig uppdaterad.

Här har du möjligheten att under två dagar fördjupa dig i lagar och regler, få en god förståelse för de ekonomiska och tekniska aspekterna samt se systemets uppbyggnad i sin helhet. 

Efter genomförd kurs bör du ha en god förståelse kring hur solceller fungerar med målet att hitta den optimala lösningen - den som ger mest energi för pengarna.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Solcellssystem: uppbyggnad - teknik - ekonomi, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Solcellssystem: uppbyggnad - teknik - ekonomi!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 90 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Solcellssystem: uppbyggnad - teknik - ekonomi från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer