Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Energiexpert grundutbildning

Approvus AB
Kort om utbildningen
4,5 dagar
14 900 - 16 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-02 - Stockholm
Distans, Stockholm
Kommande starter
Distans
14 900 SEK
Hösten 2020

Stockholm
16 900 SEK
2020-11-02
energiexpert grundutbildning

Kursbeskrivning

Gå din grundutbildning och bli energiexpert

En personcertifiering är din nyckel till att få utföra energideklarationer. Med din kompetens kan du bidra med att effektivisera energianvändningen i Sverige. Vår utbildning är en del av den formalia som leder fram till en certifiering och som förbereder dig för tentamen. Approvus har samarbete med de certifieringsföretag som ansvarar för certifiering och kunskapsprövningen. Tid för tentamensskrivning ingår i utbildningen.

Erbjudande distansutbildning

Till hösten återupptar vi våra distansutbildningar. Kontakta oss för mer information om ett sådant upplägg.

Approvus har erfarenhet och kompetens!

Vi har landets första certifierade energiexperter bland våra förläsare, så vi vet vad vi talar om! Föreläsare på utbildningen kommer från Anneling Tobin Consult AB och Energy Concept in Sweden AB – två väletablerade företag inom områdena innemiljö, byggnadsfysik, energianalys och certifieringsutbildningar.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till personer som ska besiktiga byggnader och som deltar i arbetet med upprättandet av energideklarationer. Utbildningen är förberedande för tentamensskrivningen. För certifiering krävs att du uppfyller kraven i Boverkets föreskrift, BFS 2016:15 CEX 5. Du måste ha allmän teknisk kunskap från genomförd relevant teknisk utbildning, du ska ha dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg- eller fastighetsförvaltningsbranschen och du ska kunna styrka lämpligheten för uppgiften genom intyg. Dessutom ska du uppfylla krav på särskild kompetens, vilka är olika beroende på om du ska ha behörighet N eller K. Samtliga krav finns i detalj beskrivna i föreskriften. Vill du veta mer om du uppfyller kraven kan du kontakta det certifieringsföretag som du avser att göra din ansökan hos.

Upplägg

Klassrum 

4,5 dagar.
Tentamen sista dagen kl 08.30 - 12.30.

Distans

Utbildningens olika delar består av introduktion, självstudier och genomförande online på fastställt datum. Under hela processen har du möjlighet att ställa frågor till vår föreläsare via e-mail.

Tentamen - Tid för tentamen bokas separat hos ditt certiferingsföretag och ingår därför inte. Alternativt kan du boka tid för tentamensskrivning hos oss på vårt kontor i Borås.

Kursledare

Du kommer träffa två av de fyra föreläsare vi anlitar för den här utbildningen.

Bosse Wikensten, Anneling Tobin Consult AB

Konsult och utbildare inom fastighets- och energibranschen. Bosse är certifierad energikartläggare (EKL) och certifierad energiexpert med lång erfarenhet av arbete med energieffektivisering inom industri, i byggnader och för handelsföretag (oftast i samverkan med deras fastighetsägare). Har även god erfarenhet av elmarknaden efter många år som förvaltare av kraftportföljer åt större industriföretag.

Lars Tobin, Anneling Tobin Consult AB

Konsult och utbildare inom bygg- och fastighetsbranschen. Lars är expert på innemiljöfrågor som handlar om ventilation, fukt och andra byggrelaterade problemställningar. Lars har många års erfarenhet som utbildare och konsult, vilket innebär en unik kunskap som kombinerar teori med praktiska tillämpningar.

Anders Tennerhed, ECiS (Energy Concept in Sweden AB)

Ingenjör med specialisering inom energi och ventilationsteknik. Anders har många års erfarenhet av ventilationsmätteknik både som OVK-besiktningsman, certifierad energiexpert, utbildare och konsult. Detta ger Anders en unik kunskap som kombinerar teori med praktiska tillämpningar.

Jonas Ternström, ECiS (Energy Concept in Sweden AB)

Ingenjör med lång erfarenhet från förvaltning av fastigheter och driftoptimering, energieffektivisering och kartläggningar av fastigheter. Jonas samlade kompetens och erfarenhet kommer väl till nytta både i konsultuppdrag ute i fält men också pedagogiskt som föreläsare på utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Energiexpert grundutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Approvus AB

Approvus AB

Liten med muskler – vi är det lilla företaget men stora på kunskapsförmedling

KA och sakkunniga enligt PBLSom enda utbildningsföretag kan vi erbjuda utbildningar inför certifiering inom samtliga sakkunnigområden enligt PBL och för kontrollansvariga. Vi har förberedande utbildningar inför ny- eller omcertifiering inom områdena: Kontrollansvariga, KA Energiexpert, CEX Sakkunnig funktionskontrollant, OVK Sakkunnig inom...


Läs mer om Approvus AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Approvus AB

Katrinebergsgatan 19
504 39 Borås

 Visa telefonnummer

Liknande utbildningar