Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Energiexpert grundutbildning

Approvus AB, i Borås (+1 orter)
Längd
4,5 dagar
Pris
17 300 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
30 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Längd
4,5 dagar
Pris
17 300 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
30 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Från 17 300 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

energiexpert grundutbildning

Gå din grundutbildning och bli energiexpert

En personcertifiering är din nyckel till att få utföra energideklarationer. Med din kompetens kan du bidra med att effektivisera energianvändningen i Sverige. Vår utbildning är en del av den formalia som leder fram till en certifiering och som förbereder dig för tentamen. Approvus har samarbete med de certifieringsföretag som ansvarar för certifiering och kunskapsprövningen. Tid för tentamensskrivning ingår i utbildningen.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

30 september, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm
  • Svenska

25 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Borås
  • Svenska

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till personer som ska besiktiga byggnader och som deltar i arbetet med upprättandet av energideklarationer. Utbildningen är förberedande för tentamensskrivningen. För certifiering krävs att du uppfyller kraven i Boverkets föreskrift, BFS 2016:15 CEX 5. Du måste ha allmän teknisk kunskap från genomförd relevant teknisk utbildning, du ska ha dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg- eller fastighetsförvaltningsbranschen och du ska kunna styrka lämpligheten för uppgiften genom intyg. Dessutom ska du uppfylla krav på särskild kompetens, vilka är olika beroende på om du ska ha behörighet N eller K. Samtliga krav finns i detalj beskrivna i föreskriften. Vill du veta mer om du uppfyller kraven kan du kontakta det certifieringsföretag som du avser att göra din ansökan hos.

Upplägg

Klassrum 

4,5 dagar.
Tentamen sista dagen kl 08.30 - 12.30.

Kursledare

Dan Bäck, Energija Konsulterande Ingenjörsbyrå AB

Dan är certifierad energikartläggare, energiexpert och kontrollansvarig och har mer än 20 års erfarenhet av energianalys, etc. 

Jörgen Hurtig, BSV arkitekter & ingenjörer ab

Arbetar som energikonsult med fokus på energirådgivning och energioptimering i olika projekt. Jörgen undervisar bland annat blivande fastighetsingenjörer på yrkeshögskolan Campus Värnamo. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Energiexpert grundutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Approvus AB
Katrinebergsgatan 19
504 39 Borås

Liten med muskler – vi är det lilla företaget men stora på kunskapsförmedling

KA och sakkunniga enligt PBL Som enda utbildningsföretag kan vi erbjuda utbildningar inför certifiering inom samtliga sakkunnigområden enligt PBL och för kontrollansvariga. Vi har förberedande utbildningar inför ny- eller omcertifiering inom områdena: Kontrollansvariga KA, Energiexpert CEX, Sakkunnig funktionskontrollant OVK, Sakkunnig inom...

Läs mer om Approvus AB och visa alla utbildningar.

Highlights