Inga recensioner än

Projektledning för planhandläggare - fördjupningskurs

SIFU, i Stockholm
Längd
2 dagar
Pris
11 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
8 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2 dagar
Pris
11 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
8 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 11 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Den här kursen är skräddarsydd för dig som vill utveckla en egen projektmetodik, processer och arbetssätt för att bli mer framgångsrik i rollen som projektledande planhandläggare eller planarkitekt. Fördjupningskursen vänder sig till dig som har arbetat i branschen under några år och har varit delaktig i flertalet planprojekt och vill få stöd, råd och idéer och hur du kan arbeta vidare med möjliga strategier i dina projekt. Det är en fördel om du har gått grundkursen tidigare men det är inte ett måste.

Under dagarna varvas föreläsningar med diskussioner och eget case som du vill arbeta med under dagarna och vill få vägledning i. Du får kunskaper för att kunna lösa vanliga utmaningar och hantera spetsfrågor som kan uppkomma under planarbetet. Du får också insikt i grupputveckling och olika personligheters betydelse för ett projekt samt metoder och arbetssätt för att ta din projektledning till nästa nivå.

 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

8 november, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 395:- per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektledning för planhandläggare - fördjupningskurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
SIFU
Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...

Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Highlights