Visa utbildning.se som: Mobil

Kontrollansvarig grundutbildning

Approvus AB
Kort om utbildningen
2-3 dagar
8 900 - 11 100 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-05-05 - Stockholm
Borås, Luleå, Malmö, Stockholm, Sundsvall
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2020-05-05  
11 100 SEK
2020-11-24  
11 100 SEK
Malmö
2020-05-11  
8 900 SEK
2020-09-30  
8 900 SEK
Luleå
2020-06-01  
8 900 SEK

Kursbeskrivning

Krav på certifiering

En kontrollansvarig ska alltid vara certifierad och huvudregeln är att det ska finnas en eller flera kontrollansvariga vid utförande av åtgärder som kräver bygglov, rivningslov, marklov eller anmälan. Kompetensen efterfrågas och med vår utbildning får du en bra förberedelse inför tentamen.

Erfarna kursledare

Du ledsagas under utbildningsdagarna av en av våra erfarna kursledare som själva är certifierade med kontinuerliga uppdrag som KA, både i små och stora projekt.

Tentamen – en del av certifieringen

Utbildningen motsvarar de krav som Boverket ställer i sin föreskrift BFS 2011:14 KA 4. I samarbete med certifieringsföretag erbjuder Approvus tentamen som, vid godkänt resultat, är ett av kraven inför en certifiering. Tillsammans levererar vi ett helt koncept från utbildning till certifiering inom samtliga behörighetsnivåer.

Grundläggande utbildning eller intensivutbildning

Tycker du att du redan har bra kunskaper i byggreglerna kan du gå vår intensivutbildning på 2 dagar. Vill du ha en grundligare genomgång väljer du vår 3-dagars grundutbildning. Tid för tentamen ingår i våra utbildningar som avslutning sista kursdagen.

Målgrupp

Vi vänder oss till dig som ska bli kontrollansvarig, men också till dig som har behov av motsvarande kunskaper, till exempel om du har en myndighetsroll eller sitter på beställarsidan. Du som väljer vår 2-dagars intensivutbildning förväntas ha bra kunskaper i byggreglerna. För grundligare genomgång hänvisar vi till vår 3-dagars grundutbildning.

Kursinnehåll

Genomgång av relevanta författningar enligt fastställd litteraturförteckning

  • Lagar och förordningar
  • Certifiering av kontrollansvariga och sakkunniga
  • Boverkets föreskrifter
  • Avtal och relationer
  • Ledningssystem för kvalitet och miljö
  • Kontrollplan
  • Tentamen

Upplägg

KA grundutbildning, 3 dagar:

Dag 1: kl 09.00 – 17.00

Dag 2: kl 08.00 – 17.00

Dag 3: kl 08.00 – 12.00. Tentamen: kl 13.00 – 17.00

KA grundutbildning intensiv, 2 dagar:

Dag 1: kl 08.30 – 17.00

Dag 2: kl 08.00 – 12.00. Tentamen: kl 13.00 – 17.00

Investering

I priset ingår all kursdokumentation och tid för tentamen. Du får också möjlighet att gratis testa ett abonnemang på Pecar E-plan i sex månader för max 4 projekt (värde 1 500 kr).

Erbjudande

Har du eller ska du gå en certifieringsutbildning hos oss under 2020? Då kan du ta del av vårt erbjudande att gå en vidareutbildning till ett rabatterat pris. Välj bland våra utbildningar inom bland annat byggregler, byggjuridik, byggarbetsmiljö, kontrollplaner och frågor som berör lov- och byggprocessen. Kontakta oss för mer information.

Kursledare

Vi anlitar två föreläsare till våra utbildningar för kontrollansvariga. Du träffar någon av dem på den kurs du är bokad på.

Roger Anneling, Anneling Tobin Consult AB

Konsult och utbildare inom bygg- och fastighetsbranschen. Roger hjälper, på konsultbasis, företag i hela landet att identifiera och bevaka förändringar i relevant lagstiftning och är därmed väl förtrogen med svensk bygglagstiftning. Roger är certifierad kontrollansvarig och har kontinuerligt varierande uppdrag som KA.

Anders Grimmer, Byggnadskvalitet AB
Konsult i byggbranschen sedan år 2000 och är verksam som projekt/byggledare och kontrollansvarig. Pågående projekt är bland annat som KA för bostadsprojekt samt projekt Slussen. Anders har även arbetat som projekteringsledare, byggledare och besiktningsman.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kontrollansvarig grundutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Approvus AB

Approvus AB

Liten med muskler – vi är det lilla företaget men stora på kunskapsförmedling

KA och sakkunniga enligt PBLSom enda utbildningsföretag kan vi erbjuda utbildningar inför certifiering inom samtliga sakkunnigområden enligt PBL och för kontrollansvariga. Vi har förberedande utbildningar inför ny- eller omcertifiering inom områdena: Kontrollansvariga, KA Energiexpert, CEX Sakkunnig funktionskontrollant, OVK Sakkunnig inom...


Läs mer om Approvus AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Approvus AB

Katrinebergsgatan 19
504 39 Borås

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Kontrollansvarig grundutbildning!

Liknande utbildningar