Excel BAS | Online

SIFU, Distans
Längd
Valfritt
Pris
3 500 SEK exkl. moms
Längd
Valfritt
Pris
3 500 SEK exkl. moms
Från 3 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Välkommen till Excel Bas. En nätbaserad utbildning för dig som vill lära dig Excel på ett enkelt och smidigt sätt. Kursen består av korta lektioner med quiz och övningar som hjälper dig att praktiskt tillämpa dina Excel-kunskaper.

Excel Bas är en grundläggande kurs som börjar med att täcka de mest grundläggande delarna i Excel. Men även om du redan arbetar i programmet kommer du att lära dig massor av tidsbesparande tips och tricks som kan göra dig mer effektiv.
Kursen erhålls utav vår samarbetspartner learnesy. Den innehåller videolektioner och övningsuppgifter för att du ska lära dig de mest användbara delarna i Excel, såsom filtrering och sortering av tabeller, skapande av diagram, användning av sökfunktioner och dataanalys med en pivottabell.

Excel Bas är också tillgänglig på engelska och norska.

Varför välja SIFU?

Gedigen kunskap och erfarenhet

Kvalitet och hög kundnöjdhet

Flexibla utbildningar

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 450 kr exklusive moms per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Excel BAS | Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SIFU
Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

Utbildningar, kurser och konferenser som utvecklar din kompetens

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och onlineutbildningar. Med många års...

Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Highlights